Ostali članci

LG 32GK850F-B 144 Hz HDR gaming monitor - cijena i recenzija

Bez kvalitetnog monitora od 144 Hz nema kvalitetnog gaminga, a jedan od monitora koji obećava da će tvoje gaming iskustvo podići na novu razinu je 31.5-inčni LG 32GK850F-B monitor.

Osnovne specifikacije ovog LG gaming monitora uključuju dijagonalu od 31.5 inča, rezoluciju od 144 Hz, podršku za HDR i FreeSync 2 tehnologiju za korisnike AMD grafičkih kartica.

Elegantni izgled garantira vrlo tanki okvir. S prednje se strane nalazi samo svijetleći LG logo, dok je poleđina monitora matirana s crvenim krugom s perforacijama. Dok neki drugi modeli LG monitora ovdje imalu RGB osvjetljenje, na ovom modelu to nije slučaj. Stalak V-oblika koji drži monitor je tipične gejmerske crvene boje. 

Od priključaka tu su dva 2.0a HDMI-ja, jedan DisplayPort 1.2, dva USB 3.0 priključka i 3.5-milimetarski izlaz za slušalice. Ugrađenih zvučnika nema, ali budući da gameri uglavnom koriste gaming slušalice, za njima doista niti nema potrebe.

Izbornik je pregledan i jednostavan za korištenje, a posjeduje i traku s informacijama o frekvenciji, statusu FreeSynca, odazivu i HDR-u. Također postoji i više gaming predložaka između kojih je moguće izabrati.

Ako ti je neka od ovih informacija zapela za oko i zanima te više detalja o LG 32GK850F-B monitoru, pročitaj detaljnu recenziju koju su pripremili dečki s HD televizije.

Povezani proizvodi