Ostali članci

OnePlus 7T - cijena, specifikacije, recenzija

OnePlus 7T stigao je na naše tržište, a mi ti donosimo sve što trebaš znati o još jednom moćnom modelu koji nam je pripremio OnePlus, uključujući cijenu, specifikacije i ukupni dojam.

OnePlus 7T cijena

OnePlus 7T - specifikacije

OnePlus 7T ima 6,55-inčini i 90 Hz AMOLED zaslon. Uz podršku za HDR 10+, OnePlus 7T ima zaslon koji donosi žive boje i sliku koja jednostavno 'teče' što će posebno osjetiti gameri i ljubitelji gledanja raznih multimedijalnih sadržaja na svom mobitelu. Upravo je 90 Hz zaslon jedna od glavnih značajki koje će OnePlus probati iskoristiti da dospije do korisnika.

Naravno, da bi sve na ekranu teklo glatko, osim samog ekrana, potrebno je i ono što se nalazi unutar mobitela. OnePlus 7T pokreće procesor Snapdragon 855+ koji će svakom prosječnom korisniku izgledati kao da leti, a uz njega su tu i 8GB RAM-a te najnoviji Android, a memorije ima 128 GB (bez mogućnosti proširenja).

Sa stražnje strane nalazi se kamera s trostrukim senzorom, Sony od 48 MP, telefoto od 12 MP i ultraširoki od 16 MP. Kamera nije najbolja na tržištu, to je sigurno, ali u srednjem rangu pametnih telefona nećeš naći puno boljih. Video koji snimiš sa OnePlus 7T bit će odličan zahvaljujući i optičkoj i elektroničkoj stabilizaciji, pa ako ti se ruka trese (nećemo ulaziti u razloge zbog čega), napokon možeš biti miran.

Selfie kamera s prednje strane ima 16 MP, otvor blende f/2.0 i stvara videa u 1080p pri 30 sličica u sekundi. 

OnePlus 7T dizajn

OnePlus 7T puno nade polaže i u bateriju koja je dobila mogućnost brzog punjenja pa ćeš tako do kojih 60% od 0 doći za pola sata. Ovisno o načinu korištenja, sigurno ćeš dobiti dan i pol, a možda i više korištenja bez potrebe za punjenjem.

OnePlus 7T - cijena

OnePlus 7T dolazi s početnom cijenom od 4800 kune što je svakako prilično velik iznos, ali za mobitel ovakvih specifikacija kod premium brendova morat ćeš izdvojiti i nekoliko tisuća kuna više.

OnePlus već po običaju izbacuje nekoliko modela iz svoje najnovije serije, pa osim opisanog OnePlus 7T, na tržištu možeš pronaći i OnePlus 7, OnePlus 7 Pro i OnePlus 7T Pro. Sedmica je najjeftiniji, ali i najstariji model, slijedi ju OnePlus 7T, a nakon njih dolaze i Pro modeli. OnePlus se pobrinuo da napravi za svakoga po nešto.

OnePlus 7T - recenzija

Uzimajući u obzir sve specifikacije i ono najvažnije, omjer cijene i kvalitete, možemo reći kako je OnePlus 7T jedan vrhunski pametni telefon. Upakiran u fini dizajn s moćnim karakteristikama, OnePlus 7T pripada samom vrhu svijeta pametnih telefona.

Kao glavnu prednost svakako treba istaknuti 90 Hz Fluid AMOLED zaslon za kojeg se iskreno nadamo da ćemo ga vidjeti na što više mobitela u budućnosti. Uz zaslon, svakako je unaprijeđeno brzo punjenje lijep dodatak na 7T modelu. Napuniti mobitel do 50-60% u roku od pola sata je uvijek dobra opcija, osobito za nas koji redovito zaboravimo mobitel preko noći staviti na punjač.

OnePlus 7T pravi je odabir za sve one željne premium pametnog telefona, ali koji žele ostati u granici ispod 1000 eura za mobitel.

Povezani proizvodi