nabava.net

Sava Eskimo S3+ zimska guma - cijena, recenzija, rezultati testiranja

Sava Eskimo S3+ najpopularnija je zimska guma u Hrvatskoj u kategoriji manjih osobnih automobila. Kako je prošla na ovogodišnjim testiranjima, koja joj je cijena u pojedinim dimenzijama i gdje ju možeš kupiti saznaj u nastavku teksta.

Sava Eskimo S3+ zimska guma

Sava Eskimo S3+ - test i recenzija

Zimska guma Sava Eskimo S3+ redoviti je sudionik ADAC testa, najpopularnijeg testiranja guma čiji se rezultati redovito prate i u Hrvatskoj. Iz njega smo saznali koje su najbolje zimske gume u 2019. godini, ali i ono važnije kakva je kvaliteta Sava Eskimo S3+ zimske gume.

Za početak, treba reći kako Eskimo S3+ nije oduševila, blago rečeno. Ostvarila je ocjenu dovoljan što je bio treći najgori rezultat od svih testiranih zimskih guma. Razlog tako lošem ukupnom rezultatu leži u ponašanju na suhoj cesti.

Od svih testiranih zimskih guma, Sava Eskimo S3+ bila je najgora guma na suhoj cesti i zbog toga nije mogla dobiti veću ukupnu ocjenu, iako je u svim ostalim kategorijama bila pri samom vrhu.

Tako je na snijegu ostvarila najbolji rezultat pa ako su snježne radosti u tvom kraju česta pojava, Sava Eskimo S3+ pravi je odabir za tebe. Osim na snijegu, Eskimo S3+ pokazala je odlične rezultate i na ledu. Kada je riječ o dugotrajnosti guma (još jednog kriterija do kojeg nam je izrazito stalo), Sava Eskimo S3+ opet ulazi u sami vrh testiranih zimskih guma.

Po pitanju utjecaja na potrošnju goriva - opet u vrhu. Količina buke koju stvara - opet u vrhu. Možemo zaključiti kako je zimska guma Sava Eskimo S3+ zapravo odlična zimska guma koja u gotovo svim kriterijima zauzima vrh među testiranim gumama, a jedini nedostatak je ponašanje na suhoj cesti.

To bi mogao biti dobar pokazatelj i onima koji cijelu godinu provedu na samo zimskim gumama. Iako to nije preporučljivo, zbog financijske uštede mnogi se odlučuju zimske gume ostaviti i u ljetnim mjesecima. S obzirom na zaista loš rezultat Eskimo S3+ na suhoj cesti trebali bi još jednom razmisliti o tome.

Sava Eskimo S3+ - cijena 

Naravno, glavni razlog velike popularnosti Sava zimskih guma u Hrvatskoj leži u njihovoj cijeni i lakoj dostupnosti u velikom broju trgovinu. Kvalitetne budžet zimske gume teško je pronaći, a Sava se uvijek čini kao provjereni brend. U nastavku donosimo cijenu za nekoliko najpopularnijih dimenzija Sava Eskimo S3+ zimskih guma.

Sava Eskimo S3+ 205/55 R16 cijena: od 375 kn

Sava Eskimo S3+ 195/65 R15 cijena: od 324 kn

Sava Eskimo S3+ 175/65 R14 cijena: od 285 kn

Sava Eskimo S3+ 185/60 R15 cijena: od 319 kn

Sava Eskimo S3+ 185/65 R15 cijena: od 328 kn

Ako u ovom popisu nisi pronašao svoju Sava Eskimo S3+ zimsku gumu, predlažemo da pogledaš ponudu svih Sava zimskih guma.