Ostali članci

3 AOC monitora za gaming, posao ili svaki dan koji će te oduševiti

Ako slažeš moćan gejming kompjuter, pouzdano uredsko računalo ili jednostavnu konfiguraciju za svakodnevno surfanje, tvoj odabir neće biti kompletan bez kvalitetnog monitora koji će omogućiti da najbolje kvalitete tvojeg računala dođu do izražaja. Najbolji odabir uvijek je onaj koji daje optimalnu ravnotežu uloženog i dobivenog, a za izvrsnu kvalitetu po prihvatljivoj cijeni pronaći ćeš u AOC monitorima.

aoc monitori

1. AOC G2460VQ6 za gejming

Tko kaže da 4K gaming mora biti skup? AOC je početkom 2019. predstavio cjenovno prihvatljivi 28-inčni gaming monitor koji se temelji na TN panelu, ima 4K razlučivost i podržava HDR. Uz odaziv od 1ms, brzinu osvježavanja od 60Hz, osvjetljenje 300 nita i podršku za AMD-ovu FreeSync tehnologiju, ovaj AOC model pravi je cjenovni bombon. 

Sve koji pate na izgled svidjet će se minimalistički crni dizajn uz pokoji crveni detalj. Stalku je moguće podešavati visinu, a monitor također podržava tehnologije koje smanjuju treperenje slike i emitiranje plave svjetlosti kako bi umanjio umor očiju.

Cijena: oko 2600 kn

2. AOC Q2790PQU za ured

Riječ je o elegantnom high end monitoru namijenjenom svima koji se bave obradom i stvaranjem vizualnih sadržaja, odnosno svima koji od svojeg monitora traže maksimalne performanse.

Ovaj 27-inčni monitor FHD rezolucije i brzine osvježavanja od 60 Hz ima dva cilja - izgledati lijepo na tvojem radnom stolu i isporučiti lijepu sliku. Oba cilja uspješno će ostvariti. 

Cijena: oko 1400 kn

3. AOC 22B1H za kod kuće

Za lagano surfanje i korištenje MS Office alata ne treba ti mrcina od monitora. Većina ljudi za jednostavne poslove prešla je na prijenosna računala, ali i dalje nema većeg gušta nego sjesti za veliki monitor umjesto naprezanja na malom ekranu.

Tu u priču uskače AOC 22B1H. Riječ je 21.5-inčnom FHD monitoru tankih rubova i lijepe slike, s tehnologijama zaštite očiju, koji čak može poslužiti i za light gaming. Svestrani monitor odlične cijene lako će pronaći svoj dom.

Cijena: oko 670 kn