Ostali članci

5 najboljih serija klima uređaja za ljetnu sezonu 2021. prema savjetu stručnjaka

Kako izabrati najbolji klima uređaj? Kupovina klime koja će se savršeno uklopiti u naš dom, ali i u naš budžet, veliki je izazov. Zato smo za pomoć pri odabiru najbolje klime zamolili stručnjake iz Klima Koncept, vodećeg hrvatskog web shopa klima uređajima, koji imaju više od 25 godina iskustva u radu s rashladnim uređajima i na tisuće zadovoljnih kupaca.

Najbolji i najpouzdaniji su klima uređaji japanskih proizvođača: Mitsubishi Electric, Daikin, Toshiba, Fujitsu i Panasonic. U rangu ispod njih su korejske i kineske klime GREE, Samsung, Midea i Haier.

Svi oni u svojoj gami proizvoda imaju nekoliko klasa. Prva je ulazna, ujedno i najpovoljnija. Odlična za hlađenje i zadovoljit će većinu korisnika kojima ne trebaju najnaprednije funkcije već samo ugodna sobna temperatura dok vani prži sunce.

Klima uređaji više klase traže malo veće financijsko ulaganje, ali zato daju najbolje od suvremene tehnologije. Grijanje pri niskim vanjskim temperaturama, veći komfor, veća energetsku učinkovitost, tiši rad, više opcija hlađenja... Dakle, vrijedi ona stara "koliko para, toliko muzike".

Klima uređaji koje preporučuje ekipa iz Klima Koncept spadaju u višu srednju klasu. Na temelju 25 godina iskustva, tvrde da su najbolji izbor za hlađenje i grijanje imajući u vidu odnos učinka, cijene i kvalitete.

To su redom klima uređaji japanskih proizvođača koji se diče visokom energetskom učinkovitošću, kvalitetom izrade, trajnošću i dodatnim opcijama, a pružaju maksimalan komfor pri korištenju.

Top 5 serija najboljih / najprodavanijih klima uređaja

  1. Mitsubishi Electric Super Inverter
  2. Daikin Comfora
  3. Toshiba Shorai Edge
  4. Fujitsu Super Inverter
  5. Panasonic Etherea Inverter+

​  ​  ​  ​  ​

U svim navedenim serijama nalaze se uređaji raznih snaga tako da možeš odabrati onaj koji najbolje odgovara veličini tvojeg prostora. Riječ je o klimama koje će zadovoljiti sve tvoje potrebe za vrhunskim i komfornim hlađenjem uz najnižu buku i malu potrošnju energije, ali i za grijanjem čak i pri niskim temperaturama u priobalju i na kontinentu. Dolaze s tvorničkim jamstvom od tri godine te s besplatnom dostavom za cijelu Hrvatsku.

Ako kupiš neki od ovih klima uređaja, naprosto ne možeš pogriješiti.

U slučaju da ovi vrhunski uređaji prelaze tvoj planirani budžet, ne brini. Ekipa iz Klima Koncept na svojem je blogu sastavila odlične preporuke za uređaje u nižem cjenovnom rangu.

Što sve dobiješ kupovinom u Klima Koncept web shopu?

Ako imaš potrebu za nabavom, ugradnjom ili održanjem klima uređaja, stručnoj ekipi iz Klima Koncept možeš se javiti s povjerenjem na telefone 021 470 232 i 091 4466 880 te na email: [email protected], a ovdje su i ostali kontakti.

Više o Klima konceptu: