nabava.net

Kako je Miele TwinDos sustav revolucionarizirao pranje rublja

Perilice rublja postaju sve pametnije. Automatizirani programi obećavaju precizno i učinkovito pranje, uštedu vremena, vode i novaca, i sretnu obitelj. Vrhunski proizvođač kućanskih aparata Miele u svoje perilice rublja uveo je revolucionarizirajući sustav korištenja deterdženta za pranje koje će učinkovito pranje i uštedu podići na posve novu razinu.

twindoes miele sustav

TwinDos je integrirani automatski sustav za raspršivanje deterdženta za pranje i prvi je takav sustav na svijetu.

Sustav se sastoji od dva deterdženta ili faze, od kojih je prvi UltraPhase1 zadužen za uklanjanje nečistoća poput čestica pijeska i masnih mrlja poput ulja i čokolade, dok drugi UltraPhase2 funkcionira kao izbjeljivač koji uklanja tvrdokorne mrlje poput kave, voćnog soka ili crnog vina. Pritisni tipku i Miele perilica rublja će dozirati optimalnu količinu i omjer deterdženta za rublje koje želiš oprati.

Zahvaljujući ovoj optimizaciji, potrošit ćeš do 30% manje deterdženta, a to osim financijske uštede znači i manje zagađenje okoliša. Osim toga, TwinDos sustav garantira i temeljitije pranje zahvaljujući odvojenom izbjeljivaču koji se nije nalazio u nekadašnjim tekućim sredstvima za pranje jer bi uništio ostale tvari. Deterdženti iz TwinDos sustava učinkovito čiste i bijelo i šareno rublje.

Ovisno o tome što i kako pereš, TwinDos sustav neće ti uvijek biti potreban. U tome slučaju, ladicu za doziranje na Miele perilici možeš koristiti na uobičajeni način s deterdžentom za pranje rublja i omekšivačem po želji.