nabava.net

Lenovo ReThink prijenosna računala - kada trebaš dobar uređaj za manji budžet

Teško je zamisliti život bez prijenosnog računala. Osim za osobne potrebe poput surfanja internetom, gledanja videa i slušanja glazbe, prijenosna računala neizostavan su dio poslovne kulture. No, što je uređaj kvalitetniji i snažniji, to za njega moraš pripremiti veći budžet. Što kada bi mogao kupiti prijenosno računalo renomiranog proizvođača po značajno manjoj cijeni?

lenovo rethink

Tu u priču ulazi reThink program Lenovo računala. Odnosi se na prijenosna računala kao dio tvorničkog viška, otkazanih narudžbi, izložbenih modela itd. Riječ je o uređajima koji su tvornički obnovljeni i koji su prošli kroz rigorozna testiranja i kontrolu kvalitete kako bi došli u ruke svojih budućih korisnika sto posto ispravni.

Drugim riječima, reThink je odličan način da nabaviš novo ili skoro novo Lenovo računalo s garancijom, ali po puno nižoj cijeni.

Računala iz Lenovo reThink serije uređaja smještena su u tri kategorije:

  1. Gold - računala su kao nova, nema vidljive razlike u odnosu na novi proizvod
  2. Silver - postoje manja oštećenja, ali primjetljiva su samo vrlo detaljnim pregledavanjem
  3. Bronze - manji nedostaci poput ogrebotina relativno su lako uočljiva

Baterija i zaslon uvijek su u besprijekornom stanju, neovisno u kojoj od ove tri kategorije se računalo nalazilo.

Škvorc Informatika jedan je od web shopova koji u svojoj ponudi imaju informatičku opremu po diskontnim cijenama, uključujući Lenovo reThink laptope. ReThink proizvode nabavljaju direktno od jedinog Lenovo ovlaštenog europskog distributera, tako da možeš biti siguran da se radi o originalnim reThink uređajima iz centralnog Lenovo skladišta.