nabava.net

Najbolje stolice za ured

Svakoga dana minimalno 8 sati sjedite pred računalom i obavljate posao? Sjedilački način života ubija naše tijelo, ali možete mu malo pomoći izborom dobre stolice. Zato smo za vas pripremili popis najboljih stolica za ured, a uz to vas pozivamo i da provjerite trgovinu TopChair s bogatom ponudom stolica za sve prigode.

Uredske stolice od kojih nećete imati problema s leđima

1. Uredska stolica Denver

S obzirom na omjer cijene i kvalitete proizvoda, na prvo smo mjesto stavili uredsku stolicu Denver. Kožna stolica visokog naslona dat će vašem tijelu potporu tijekom dugotrajnog sjedenja, ali udobnost koja je prijeko potrebna u takvim situacijama.

Uredska stolica Denver dostupna je po cijeni od 894 kune, a uz to ćete dobiti i 2 godine garancije.

Kožna stolica Denver

2. Uredska stolica 1870 Motion PDH

Uredska stolica 1870 Motion PDH ima dva naslona: naslon za glavu i naslon za leđa. Kao i sjedište, oba naslona izrađena su od visoko kvalitetne pjene koja dodatno apsorbira linije tijela i osigurava udobnost na kakvu niste navikli kod uredskih stolica.

Odlučite li se za ovu stolicu, moći ćete izabrati između širokog spektra boja, ali ćete i morati izdvojiti 2409 kuna. Uz stolicu dolazi i 3 godine garancije pa možete biti sigurni kako ćete mirno moći uživati u svim blagodatima Motion PDH stolice.

Crvena uredska stolica Motion PDH

3. Uredska stolica 6900 ORGA

Uredska stolica visokog naslona, visoko kvalitetne kože, multi-lock mehanizma, aluminijske baze, tapeciranih aluminijskih rukonaslona i mekanih gumenih kotačića. 

Uredska stolica 6900 ORGA dostupna je u koži crne boje i možete ju pronaći po cijeni od 2975 kuna. I uz ovu stolicu dobit ćete 2 godine garancije kao i neopisivu udobnost na kojoj će vam najviše zahvaljivati vaše tijelo.

Kožna stolica 6900 ORGA

4. Uredska stolica 1850 OMNIA WHITE

Uredska stolica sa sinkroniziranim multi-lock mehanizmom. Visoko podesiv naslon sa sistemom dizanja i spuštanja. Sjedište tapecirano u tkanini prema odabiru. Crna ili bijela mreža naslona. Plastična ili aluminijska baza stolice. Mogućnost odabira dodatka klizećeg sjedišta. 

Želite li uredsku stolicu 1850 OMNIA WHITE morat ćete izdvojiti minimalno 2466 kuna, a za taj novac dobit ćete i 3 godine garancije od prodavaonice TopChair. Svakako treba istaknuti kako je ova stolica jedna od najprodavanijih u spomenutoj trgovini.

Uredska stolica Omnia White

5. Uredska menadžerska stolica Space

Za kraj smo odlučili istaknuti uredsku menadžersku stolicu Space koju odlikuje mrežasti naslon za dodatnu prozračnost. Mrežasti naslon ima i odmarač za leđa koji se može podesiti po visini. Sjedište od polirane šperploče presvučene PU pjenom debljine 7cm i gustoće 30.

Stolica i nasloni za ruke imaju željeznu bazu, a želite li ju u svome domu ili uredu, za menadžersku stolicu Space morat ćete izdvojiti 1499 kuna s garancijom od dvije godine.

Menadžerska stolica

Svakako pogledajte kompletnu ponudu trgovine TopChair koja ima veliki broj visoko kvalitetnih stolica za svaku prigodu. Želite li stolicu koja će vam olakšati vaš radni dan i dugotrajno sjedenje, TopChair neka bude vaš prvi izbor.