nabava.net

5 najboljih tenisica za mali nogomet

Sezona malog nogometa se zahuktava, a mi smo odlučili istražiti koje su najbolje tenisice za mali nogomet. Izdržljivost i dobro prianjanje za podlogu glavni su kriterij na koji trebaš obratiti pozornost, a na temelju toga izdvojili smo 5 odličnih futsal tenisica.

Tenisice za mali nogomet

Izvor: Uefa.com

1. Adidas Nemeziz 18.3

Na prvom mjestu su tenisice koje će vjerojatno biti najčešće na nogama većine igrača ove zime. Adidas Nemeziz je model koji pokriva sve terene, a za futsal naravno koristimo njihove indoor tenisice.

Upravo zbog stabilnosti i fleksibilnosti, Adidas Nemeziz uživa veliko povjerenje igrača. Dobro prianjanje uz podlogu, odlična kontrola i mala težina glavne su prednosti zbog kojih mnogi biraju upravo ove tenisice.

Dodatan plus ovih tenisica je njihov odličan dizajn pa ako se osim igrom želiš istaknuti i izgledom tenisica, svakako preporučamo Adidas Nemeziz tenisice za mali nogomet.

Adidas Nemeziz 18.3 cijena: od 461 kuna

Adidas Nemeziz indoor tenisice

2. Nike Lunargato II

Nike Lunargato II je model koji je prije nekoliko godina oduševljavao igrače diljem svijeta, a Nike ga je sada vratio u prodaju u novom izdanju.

Iako nije bilo nikakvih novih dorada ili poboljšanja, Lunargato II je bila toliko popularna tenisice za mali nogomet da vjerujemo kako će ove zime u dvoranama biti jedan od najčešće viđanih modela.

Cijena za ove futsal tenisice je prilično velika, ali za one koji nastupaju na mnogobrojnim zimskim turnirima svakako se isplati uložiti u kvalitetnu tenisicu koja će bez problema pratiti njihov ritam igre.

Nike Lunargato II cijena: od 650 kn

Nike Lunar Gato II

3. Joma Top Flex

Joma je također jedan od proizvođača koji se posebno ističe svojim Indoor Court tenisicama. Top Flex su izuzetno lagane tenisice namijenjene malom nogometom s posebno ojačanim najranjivijim mjestima kako bi se povećala izdržljivost.

Trakcija, odnosno prianjanje uz podlogu je jedan od glavnih kriterija kod futsal tenisica, a Joma Top Flex tu zauzima sami vrh. Na taj način nećete se 'sklizati' po terenu već ćete bez problema moći raditi nagle promjene smjerova.

Kako je Joma španjolski brend, tako su i španjolski futsal igrači i klubovi jedni od glavnih ambasadora ovih tenisica. Vjerujemo kako je to jedna od najboljih preporuka koju možete dobiti.

Joma Top Flex cijena: od 275 kn

Joma Top Flex tenisice za nogomet

4. Adidas Predator

Kakav bi to popis bio da se na njemu ne nađu popularne Predatorice. Adidas Predator svakako je jedan od najpopularnijih modela ikad izrađenih u kategoriji sportskih tenisic i kopački.

Klasičan dizajn uz maksimalno prianjanje za podlogu glavno je obilježje ovih tenisica za mali nogomet. Uz to, poplat je dodatno ojačan kako bi bio što izdržljiviji i lakše podnosio nagle promjena smjera koje su sastavni dio futsala.

Adidas Predator cijena: od 450 kuna

Adidas Predator tenisice za mali nogomet

5. Mizuno MRL SALA CLUB 

Mizuno MRL SALA CLUB tenisice za mali nogomet uhvatile su 5. mjesto na našoj listi najboljih tenisica za mali nogomet. Zbog male težine, kretanje i manevriranje dvoranom i loptom bit će vam uvelike olakšano.

Dizajn je klasičan dvoranski, a Mizuno se zadržao na modelima bez pretjerano kričavih boja koje su postale trend u današnjem nogometnom svijetu. Važno je spomenuti kako su Mizuno modeli nešto veći pa ako nosite Nike tenisice broj 43, velika je vjerojatnost kako će vam Mizuno broj 42 pristajati savršeno.

Mizuno MRL SALA CLUB cijena: od 500 kuna

Mizuno tenisice za mali nogomet