Ostali članci

Uredi i opremi svoj dom uz Termol web shop

Dom i vrt jedna je od najbogatijih kategorija na Nabava.net stranicama, a šaroliku ponudu sada je nadopunila još jedna trgovina s vrhunskim proizvođačima i kvalitetnom opremom za dom.

Termol

Na Nabava.net stranicama možeš uspoređivati njihovu odličnu ponudu kamina i klima uređaja, ali u Termol web shopu čeka još bogatija ponuda od uređaja za hlađenje i grijanje. Tu je program za kupaonice (tuševi, kade, kabine, sanitarije itd.), pročišćivači i odvlaživači zraka, radijatori i podno grijanje, pločice, plinski i električni bojleri, ali i druga oprema za uređivanje doma. 

Ako za svoj želiš samo najbolje, na pravom si mjestu. U Termolu te čekaju vrhunski proizvođači kao što su Vaillant, Bosch, Ariston, Centrometal, Senko, Termoflux, Geberit, Lipovica, Pedrollo, Felder GmbH, Richard HALM GmbH, Caleffi, Viega, Emmeti, Vogel&noot, Grundfos, Herz, Diavolina, Comisa i Unidelta.

Termol je ovlašteni partner i glavni distributer Daikina, generalni zatupnik MB Frigo Grupe te ovlašteni partner Fero-Term grupe za Vukovarsko-srijemsku županiju.

Naručene proizvode u Termol web shopu možeš platiti karticama jednokratno i na rate te općom uplatnicom, internet bankarstvom i virmanom. Dostavu obavlja Lagermax, a paket bi ti trebao stići unutar 5 radnih dana.