Termalna pasta Arctic MX-4 8g 2019 Edition

Cijena od 5,40 € do 10,48 €
Termalna pasta Arctic MX-4 8g 2019 Edition
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku

ARCTIC MX-4 (8g) izdanje 2019. - Toplinska smjesa visokih performansi Arctic MX-4 toplinsko provodljiva pasta 8.5 W/mK 1 St.

Optimizirano pakiranje štedi resurseOdrživo korištenje resursa vrlo je važno za nas u ARCTIC-u. Stoga smo optimizirali pakiranje MX-4 kako bismo smanjili emisije CO2.U proizvodnji novog, praktičnog i reciklirajućeg pakiranja našeg toplinskog spoja, uspjeli smo smanjiti utjecaj na okoliš za 40%.Bolji od tekućeg metalaTermalna smjesa ARCTIC MX-4 sastoji se od mikročestica ugljika, što dovodi do iznimno visoke toplinske vodljivosti. To jamči brzo i učinkovito odvođenje topline iz CPU-a ili GPU-a. Sa svojim izvrsnim performansama, MX-4 je najbolji suputnik overclockerima i entuzijastima.Jednostavno nanošenjeZahvaljujući svojoj postojanosti, MX-4 se lako nanosi, čak i za početnike. U videu vam pokazujemo koje mogućnosti primjene postoje i kako najučinkovitije nanijeti termalnu pastu kako biste izbjegli zračne prostore između CPU-a i hladnjaka.Sigurna uporabaARCTIC MX-4 je pasta koja ne sadrži metale i ne provodi električnu energiju. Ovo smanjuje rizik od kratkog spoja i nudi savršenu zaštitu za vaše računalo. Nanošenje je također jednostavno jer je konzistencija paste idealna za korištenje na čipsu.Duga postojanostU usporedbi s metalnim ili silikonskim termalnim pastama, s MX-4 ne morate raditi nikakve kompromise. Nakon primjene traje najmanje 8 godina.Velika vrijednost za novacToplinska smjesa visokih performansi za sistemske integratore koja će sigurno premašiti vaša očekivanja zbog svoje niske cijene.Ovaj tekst je strojno preveden. ACTCP00008B
1
7,99 €
60,20 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Termalna pasta Arctic MX-4 8g 2019 Edition. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Termalna pasta Arctic MX-4 8g 2019 Edition. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (4895213701662)
Ocjene i komentari
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi