O trgovini Lokacije Načini plaćanja Dostava

Svijet medija ima više od 20 godina iskustva u prodaji elektroničkih uređaja raznih vrsta, a osim u poslovnicama u Zagrebu, Sesvetama i Splitu, njihovu cjelokupnu ponudu možete pogledati i naručiti u Svijet medija web shopu.

Na Nabavi uspoređujte cijene Svijeta medija u brojnim kategorijama - televizori, računala, fitness narukvice, mobiteli, GPS navigacija... U ponudi Svijeta medija pronaći ćete sve velike i popularne svjetske brendove kao što su Samsung, LG, Apple, HP, Lenovo, Canon, Nikon, Electrolux, Philips, Gorenje, Garmin, Nintendo i još mnoge druge. Često ćete naići na artikle s promotivnim popustima ili na rasprodaji.

Monitori, grafičke kartice i mobiteli najpopularniji su proizvodi iz Svijeta medija na Nabavi, a za više detalja bacite oko na detaljnu ponudu trgovine.

Lokacije

Dubrovnik
Makarska
Poreč
Pula
Sesvete
Split
Zagreb

Načini plaćanja

Plaćanje u poslovnicama

JEDNOKRATNO PLAĆANJE

Zagrebačka banka d.d. | HR-10000 Zagreb | IBAN: HR2723600001101334586 | SWIFT: ZABAHR2X
Privredna banka Zagreb d.d. | HR-10000 Zagreb | IBAN: HR4423400091100198754 | SWIFT: PBZGHR2X

     

OBROČNO PLAĆANJE

Zagrebačka banka

Privredna banka Zagreb

Erste Bank

OTP Banka

Raiffeisen Bank

*napomena: minimalni iznos za kupnju na rate iznosi od 300 do 500 kn ovisno o kartici. Izražena cijena vrijedi za jednokratna plaćanja i plaćanja na rate do uključujući maksimalno 12 rata. Za obročno plaćanje od 13 do 36 rata vrijede druge cijene koje su uvećane, osim za vrijeme trajanja promocija na određenim proizvodima kada cijene mogu biti iste. Pojedinačne cijene i uvjete možete provjeriti na web stranicama Svijeta Medija na stranici proizvoda pod odjeljkom Obročno plaćanje ili se za informaciju obratite prodavaču na prodajnom mjestu.

   

OPERATIVNI NAJAM

GRENKE - Financiranje opreme za pravne osobe putem operativnog najma.
i4next leasing Croatia - Financiranje opreme za fizičke i pravne osobe putem operativnog najma.

 

Plaćanje na web shopu

JEDNOKRATNO PLAĆANJE

Zagrebačka banka d.d. | HR-10000 Zagreb | IBAN: HR2723600001101334586 | SWIFT: ZABAHR2X
Privredna banka Zagreb d.d. | HR-10000 Zagreb | IBAN: HR4423400091100198754 | SWIFT: PBZGHR2X

      

OBROČNO PLAĆANJE

*napomena: minimalni iznos za kupnju na rate iznosi od 300 do 500 kn ovisno o kartici. Izražena cijena vrijedi za jednokratna plaćanja i plaćanja na rate do uključujući maksimalno 12 rata. Za obročno plaćanje od 13 do 36 rata vrijede druge cijene koje su uvećane - osim za vrijeme trajanja promocija na određenim proizvodima kada cijene mogu biti iste. Svaka pojedinačna cijena i uvjeti za plaćanje od 13 do 36 rata navedeni su na stranici proizvoda pod odjeljkom Obročno plaćanje kao i odgovarajuća opcija plaćanja u košarici: 13-24 ili 25-36 - ovisno o željenom broju rata.

   

OPERATIVNI NAJAM

GRENKE - Financiranje opreme za pravne osobe putem operativnog najma.
i4next leasing Croatia - Financiranje opreme za fizičke i pravne osobe putem operativnog najma.

 

NAČINI PLAĆANJA PUTEM WEBSHOPA

Putem webshop stranice Svijeta Medija možete plaćati jednokratno i na rate.

Opcije za jednokratno plaćanje su gotovinom po dostavi, uplatom po ponudi internet bankarstvom ili uplatnicom. Jednokratno možete platiti i svim vrstama kreditnih kartica kao što su Mastercard, Visa, Visa Premium i Diners. Moguće je izvršiti jednokratno plaćanje i debitnim Maestro i Visa karticama koje imaju omogućenu opciju za sigurnu internet kupovinu. Ako niste sigurni podržava li Vaša kartica kupnju putem internet stranica najbolje je da kontaktirate direktno banku koja je izdala karticu. Jednokratno možete platiti i ako imate PayPal račun.

Kupnju na rate putem web stranice možete izvršiti karticama: Mastercard, Visa Inspire, Visa Premium i Diners bez kamata. Maestro debitnim karticama na rate možete platiti samo u klasičnim poslovnicama.

Dostava

Otprema/dostava proizvoda

Korisnici mogu naručiti proizvode online na web shopu ili telefonski na tel.: 01 6399 222.  Svijet medija dostavlja proizvode na području cijele Hrvatske preko dostavnih službi, isključujući mjesta na koje navedene dostavne službe ne dostavljaju pošiljke. Dostava se obavlja radnim danima, iznimno samo za neka mjesta i subotom uz nadoplatu od strane kupca za iznos koji se Web shop administrator telefonski dogovori s kupcem.

Uslugu dostave proizvoda naručenih putem Svijet medija Internet trgovine obavljaju: OverSeas Express, HP Express i Svijet Medija

Za sve narudžbe koje se dostavljaju putem službe Overseas express, Overseas šalje SMS poruku sa brojem pošiljke te ih se može kontaktirati na tel.: 0800 33 66 33 kako bi se detaljno dogovorilo oko termina isporuke. Dostava je moguća isti ili idući dan od dana narudžbe (samo za područje Grada Zagreba i bliže okolice), a uobičajeno u roku do 3 radna dana potvrde narudžbe. Iznos dostave je različit za različite proizvode, a može se vidjeti u detaljnom opisu proizvoda. Ukoliko se u narudžbi nalazi više proizvoda, naplaćuje se samo najskuplji iznos dostave za jedan proizvod iz košarice (vrijedi samo za dostave na području Hrvatske). Dostava se kod izrade narudžbe automatski uračunava u cijenu te je istaknuta na ponudi. Moguće je odabrati i plaćanje prilikom dostave - gotovinom.

Za sve narudžbe koje se dostavljaju putem dostavne službe HP Express dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt adrese navedene u narudžbi. Iznimno, pošiljka se može dostaviti u obližnjem poštanskom uredu ukoliko nije moguća isporuka na adresi primatelja. Dostava putem HP Expressa obavlja se na području cijele Hrvatske. Rok isporuke za naručenu robu je do 3 radna dana od dana narudžbe. Iznimka mogu biti otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave.

Ukoliko kupac želi osobno preuzeti naručene proizvode u nekoj od poslovnica (Pickup opcija), dostava se ne naplaćuje. Svijet medija dostavalja proizvode i u sve ostale članice EU. Za ostale članice EU trošak dostave izračunava se naknadno nakon kreirane narudžbe.

Preuzimanje narudžbe

Naručeni proizvodi pakiraju se tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt – ulaz u kuću, ulaz u zgradu (od izuzetka su neki otoci gdje se roba dostavlja do najbližeg poštanskog ureda).

Korisnik je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji ih je dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Proizvodi su osigurani od gubitka i oštećenja u dostavi. Korisnik je obvezan prilikom preuzimanja proizvoda potpisati dostavnicu te je dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju. Ako korisnik, nakon što je pošiljka poslana, u očekivanom vremenu ne primi pošiljku ili obavijest o isporuci, poželjno je da o tome obavijestiti trgovca kako bi se poduzelo traženje pošiljke, ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. Ukoliko u roku od 48 sati po preuzimanju naručenih proizvoda korisnik ne pošalje pismenu primjedbu na isporučene proizvode, smatra se da je pošiljka propisno isporučena. U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštećeni proizvodi u dostavi u distribucijskom centru partnera - koje je isti vratio Svijet medija Internet prodavaonici bez isporuke kupcu i sl.) Svijet medija ne preuzima odgovornost na „prvi rizik“ i obvezuje se poslati zamjenske proizvode korisniku u najkraćem roku.
Svijet medija zadržava pravo neisporuke narudžbe ukoliko postoji sumnja na zlouporabu.

Usluga nošenja uređaja na kat

Usluga nošenja na kat dostupna je na području Zagrebačke županije, a cijena usluge određena je važećim cjenikom dostavne službe.