Filtriraj rezultate

Scott koferi i putne torbe

14 proizvoda

Pravi kofer ili putna torba učinit će tvoje putovanje ugodnijim i organiziranijim, osiguravajući da tvoje stvari ostanu sigurne i lako dostupne. Tražiš li gdje kupiti kofer, na pravom si mjestu - mnoštvo trgovina nudi brendove kao što su Xiaomi i Samsonite te širok izbor kvalitetnih putnih kofera koji će zadovoljiti sve tvoje potrebe, bilo da su ti potrebni mali koferi, veliki putni koferi, ili čak komplet kofera za putovanje.

Za početak, dobro se upoznaj s dimenzijama kofera kako bi znao koji kofer kupiti za svoje putovanje. Putni koferi dolaze u različitim oblicima i veličinama, od cabin luggage kofera koji se mogu nositi u kabinu zrakoplova, do velikih kofera za duže putovanje. Set kofera za putovanje, koji često uključuje kofere 3 u 1, pruža različite opcije pakiranja za svaku priliku i dužinu putovanja. ABS koferi nude izdržljivost i lakoću, dok platneni koferi pružaju fleksibilnost i dodatne opcije za pohranu.

Za one koji često putuju zrakoplovom, carry on kofer je neophodan. Ovi koferi su dizajnirani da zadovolje dimenzije ručne prtljage kod većine zrakoplovnih kompanija, omogućavajući ti da izbjegneš dodatne troškove za predanu prtljagu.

Kofer može imati jedan ili dva para kotačića. Koferi s dva kotačića bolji su za neravne terene, ali je koferima s četiri kotačića lakše upravljati u gužvi i u malim prostorima.

Ručke trebaju biti čvrste i udobne, s mogućnošću prilagodbe visine pa provjeri ima li kofer teleskopsku ručku koja se lako prilagođava i zaključava na različitim visinama. Svijetle boje i jedinstveni dizajn pomoći će ti da brzo prepoznaš svoju prtljagu te su manje šanse da ćeš svoj kofer zamijeniti tuđim.

Uzmi u obzir ove elemente i sigurno ćeš prepoznati kvalitetni putni kofer ili putnu torbu za svoje potrebe. Pravi izbor osigurat će ti miran početak i završetak svakog putovanja.

14 proizvoda