Filtriraj rezultate
Traženi proizvod više nije dostupan, probajte promijeniti kriterije pretrage!

Kućišta

1473 proizvoda

Kućište računala puno je više od okvira koji drži komponente na mjestu. Kućište utječe na performanse, hlađenje, broj komponenti i estetiku računala pa je važno dobro istražiti koje kućište kupiti.

Kod nas ne možeš kupiti kućište, ali ćeš pronaći sve informacije o tome kako izabrati najbolje, gdje kupiti kućište i po kojoj cijeni.

Kućišta dolaze u raznim veličinama, od kompaktnih mini-ITX kućišta, preko srednjih micro-ATX i ATX do velikih E-ATX kućišta koja omogućuju ugradnju više komponenata i kompleksnih hlađenja. Veličinu uskladi s matičnom pločom i eventualnim proširivanjem u budućnosti.

Provjeri ima li kućište dovoljno mjesta za ventilatore ili tekuće hlađenje, kao i raspored otvora za zrak. Kućište s predinstaliranim ventilatorom može biti dobar početak.

USB port, audio ulazi/izlazi i ostali priključci s prednje strane pružaju lak pristup za povezivanje periferija. Također provjeri koliko je lako pristupiti unutrašnjosti kućišta za montažu i održavanje.

Na kraju razmisli o dizajnu kućišta. Od minimalističkih dizajna do onih s prozirnim bočnim panelima, LED osvjetljenjem i tematskim bojama, dostupne su brojne opcije za tvoj stil.

Odabir pravog kućišta za tvoje računalo važan je korak koji utječe na performanse, lakoću korištenja i dugoročno zadovoljstvo računalom. Zato si uzmi vremena da istražiš opcije i pronađeš kućište koje najbolje odgovara tvojim potrebama.

1473 proizvoda
Jonsbo C6 kućište, bijelo, ATX, mATX
4 ponude
Stavi u listu želja
Case Asus PA602 PROART CASE
3 ponude
Stavi u listu želja
Antec Torque kućište, midi
3 ponude
Stavi u listu želja
Bit Force PHANTEON CF-4 kućište
1 ponuda
Stavi u listu želja