Huawei Honor Magic5 Lite, 128GB, 6.67"

Honor Magic 5 Lite je suvremeni pametni telefon koji kombinira eleganciju, performanse i inovativne značajke. Ako razmišljate o kupnji novog pametnog telefona, evo nekoliko informacija o ovom modelu:

Performanse i mreža: Honor Magic 5 Lite je opremljen s 5G tehnologijom, čime osigurava brze brzine internetskog pregledavanja i preuzimanja. Posebno je zanimljiv model s 6GB radne memorije i 128GB prostora za pohranu, što pruža optimalnu kombinaciju za svakodnevno korištenje.

Dizajn i boje: Telefon dolazi u različitim atraktivnim bojama, uključujući srebrnu, crnu i zelenu, čime svakom korisniku pruža mogućnost izbora prema vlastitom stilu.

Kapacitet pohrane: Sa kapacitetom od 128GB, korisnici će imati dovoljno prostora za sve svoje aplikacije, fotografije i video zapise, dok podrška za dual sim omogućuje korištenje dvije SIM kartice istodobno.

Cijena: Ukoliko tražite najnovije informacije o cijenama, preporučujemo da provjerite aktualne ponude u trgovinama ili online platformama. Važno je napomenuti da se cijena može razlikovati ovisno o modelu i trgovini, pa je uvijek dobro informirati se o najboljim akcijama ili ponudama.

Elegancijom i visokim performansama, Honor Magic 5 Lite pruža izvanredno korisničko iskustvo za sve one koji traže kvalitetan i pouzdan pametni telefon.

Cijena od 234,00 € do 399,99 €
Huawei Honor Magic5 Lite
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku
4.00
1 komentar

Honor Magic5 Lite 128GB Handy

Honor Magic5 Lite 128GB Handy
raspoloživo
254,00 €
1.913,76 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Huawei Honor Magic5 Lite. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Huawei Honor Magic5 Lite. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (6936520817986)
Ocjene i komentari
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi