Filtriraj rezultate

Tipkovnice

1282 proizvoda

Bilo da si strastveni gamer, profesionalac koji provodi sate tipkajući, ili samo tražiš pouzdanu tipkovnicu za svakodnevnu upotrebu, odabir prave tipkovnice znatno će poboljšati tvoje korisničko iskustvo.

Najprije odluči treba li ti žična ili bežična tipkovnica. Žična tipkovnica je pouzdanija, ali s bežičnom dobiješ uredniji radni stol i više fleksibilnosti.

Idući važni korak kada odlučuješ koju tipkovnicu kupiti je izbor između membranske ili mehaničke tipkovnice. Na mehaničkoj tipkovnici svaka tipka ima vlastitu oprugu pa je tipkanje na njima puno responzivnije i zato su odlične za gamere, programere, novinare i ostale koji provode puno vremena tipkajući.

Dodatne značajke kao što su pozadinsko osvjetljenje i programabilna tipkovnica mogu dodatno obogatiti iskustvo korištenja. Ove značajke posebno dolaze do izražaja u gamingu i profesionalnoj upotrebi gdje personalizacija i pristupačnost značajno utječu na performanse i produktivnost.

Ergonomija i dizajn ne smiju se zanemariti. Ergonomska tipkovnica može smanjiti umor i nelagodu tijekom dugotrajnog korištenja, dok dizajn i estetika tipkovnice mogu doprinijeti općem izgledu radnog  prostora.

Svakako prouči recenzije i iskustva korisnika, uključujući i ona s poznatim brendovima kao što su Logitech, Corsair, Razer, Genius i druge tipkovnice kao bi izabrao najbolju za svoje potrebe.

1282 proizvoda
Apple Magic Keyboard tipkovnica, USB
56 ponuda
Stavi u listu želja
Razer Cynosa Lite tipkovnica, USB
5 ponuda
Stavi u listu želja
Dell KB216 tipkovnica, USB
45 ponuda
Stavi u listu želja
Apple Magic keyboard mk2a3z/a tipkovnica
2 ponude
Stavi u listu želja
MS Flare tipkovnica, USB, crna
1 ponuda
Stavi u listu želja
Dell KB522 tipkovnica, USB
26 ponuda
Stavi u listu želja
Marvo K606 tipkovnica, USB, crna/siva
15 ponuda
Stavi u listu želja
Razer Stream Controller tipkovnica, USB
6 ponuda
Stavi u listu želja