Motorola E40, 64GB

Motorola E40 je pametni telefon koji kombinira pristupačnost s pouzdanim performansama. Ako razmišljate o nabavci ovog uređaja, evo ključnih informacija:

Dizajn i ekran: Motorola E40 nudi moderan dizajn u nekoliko boja. Njegov ekran pruža jasnu i svijetlu sliku, idealnu za pregledavanje sadržaja i multimedije.

Cijena: Cijena se može razlikovati ovisno o trgovini i regiji, ali općenito je poznato da je Motorola E40 pristupačan model.

Varijante: Trenutačno je dostupna osnovna verzija modela E40, ali Motorola često izbacuje nove modele s dodatnim značajkama.

Performanse: Pokretan kombinacijom optimiziranog softvera i snažnog hardvera, Motorola E40 nudi glatko korisničko iskustvo i brze performanse.

Dodatne značajke: Motorola E40 ima niz korisnih funkcija, poput proširive memorije, dugotrajne baterije i kvalitetne kamere.

S obzirom na svoju cijenu i kvalitetu, Motorola E40 je odličan izbor za one koji traže pouzdan pametni telefon bez previsoke cijene. Ako tražite kvalitetan uređaj s dobrim omjerom cijene i performansi, ovaj model je svakako vrijedan pažnje.

Cijena 144,40 €
Motorola E40
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku

Motorola E40 XT2159-3 PL 4+64 DC DS, Carbon Gray

PAVK0001RO
Dobavljivo
144,40 €
1.087,98 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Motorola E40. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Motorola E40. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (0840023220135)
Ocjene i komentari
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi