Huawei Watch GT 3 pametni sat, bijeli/crni/plavi/srebrni/titan/zlatni

Huawei Watch GT 3 je sofisticirani pametni sat koji kombinira eleganciju s naprednim tehnološkim mogućnostima. Ako ste zainteresirani za ovaj uređaj, evo nekoliko ključnih informacija:

Dizajn i ekran: Huawei Watch GT 3 dolazi s prefinjenim dizajnom, dostupan u različitim varijantama, uključujući 42mm veličinu, što ga čini prikladnim i za ženske zapešća. Također, nudi varijante poput zlatne boje za one koji traže dodatnu dozu elegancije.

Cijena: Cijena Huawei Watch GT 3 može varirati ovisno o modelu i verziji, poput GT 3 Pro. Često postoje akcije, pa je korisno pratiti ponude kako biste pronašli najbolju cijenu.

Funkcionalnosti: Kao pametni sat, Huawei Watch GT 3 pruža niz funkcija, od praćenja fitness aktivnosti do notifikacija s vašeg pametnog telefona.

Dodatne značajke: Huawei Watch GT 3 donosi brojne dodatne mogućnosti, poput različitih načina praćenja vježbanja, notifikacija, dugotrajne baterije i mnogo više.

U kombinaciji s elegantnim dizajnom i visokim tehnološkim performansama, Huawei Watch GT 3 je izvrsna opcija za one koji traže kvalitetan i funkcionalan pametni sat. Bilo da ga želite za sebe ili kao poklon, ovaj uređaj pruža kombinaciju stila i tehnologije koja će zadovoljiti svaku potrebu. Ako tražite moderni pametni sat s izvrsnim omjerom cijene i kvalitete, Huawei Watch GT 3 je definitivno model koji biste trebali razmotriti.

Cijena od 181,66 € do 340,73 €
Huawei Watch GT 3 pametni sat
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku

Huawei Watch GT 3 Smartwatch

Huawei Watch GT 3 Smartwatch
raspoloživo
181,66 €
1.368,72 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu

Huawei Watch GT3 46mm Jupiter B29V Smartwatch

Huawei Watch GT3 46mm Jupiter B29V Smartwatch
raspoloživo
221,81 €
1.671,23 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Huawei Watch GT 3 pametni sat. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Huawei Watch GT 3 pametni sat. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (6941487229956)
Recenzije
12. 3. 2024. 15:7
Huawei Watch GT 4 – 46 mm
Huawei GT serija napravljena je s vrlo „lakim“ zatvorenim sustavom koji omogućuje rad s manje resursa i samim time omogućuje impresivno trajanje baterije za sat s AMOLED zaslonom. GT 4 daleko je napredniji od početnih modela, no zadržava originalni cilj trajanja baterije, nudeći korisnicima funkcije koje se najčešće koriste, a to je dućan s velikim brojem besplatnih i plaćenih lica satova te brojne fitness funkcije kakve se od pametnog sata očekuju. Ono što nema jest podrška za aplikacije trećih strana, što uključuje i „custom“ lica za sat koja nisu u njihovom dućanu. Ipak, Huawei citira preko 25.000 raznih lica koje možete nabaviti, tako da izbora ne nedostaje.
Pročitaj cijelu recenziju
Dodaj recenziju
Ocjene i komentari
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi