Ostali članci

5 ključnih razloga zašto trebaš Xiaomi romobil

U vremenima u kojima se nalazimo, svi se trudimo držati distancu. Ako uz to još možemo štiti okoliš i uštedjeti, onda je to savršena kombinacija. Glavni pokretač dobrih i zdravih odluka je Xiaomi električni romobil! Ovo je 5 ključnih razloga zašto je Xiaomi romobil dobra odluka. 

1. Povoljna cijena romobila i ušteda na gorivu

Xiaomi električni romobil je odlična ideja za sve one koji žele uštedjeti na gorivu! Romobil pokreće struja, a zbog ugrađene baterije moguća je vožnja do 45 km sa samo jednim punjenjem. Uz to, uređaj pohranjuje kinetičku energiju i pretvara je u dodatnu struju koja ga pokreće.

xiaomi e-romobil

2. Izbjegavanje prometnih gužvi i ušteda vremena

Prometne gužve su nešto što može pokvariti cijeli dan, a sa Xiaomi električnim romobilom na posao se može stići sigurno i brzo. Vožnja neće dugo trajati jer ovaj romobil postiže brzinu do 25 km/h! Sigurnost mu daju i prednja te stražnja svjetla s kojima je uočljiv na cesti, dvostruki sustav kočnica, a posebno dizajnirane gume apsorbiraju vožnju po lošijem terenu. Više nema izlika!

xiaomi električni romobil

3. Izbjegavanje javnog prijevoza

Javni prijevoz često zadaje još više muke nego prometne gužve! Ako više nikad ne želite zakasniti na posao jer tramvaj ili autobus nisu stigli na vrijeme do stajališta ili vlak ne vozi, vrijeme je za nove odluke. Iskoristite prednosti Xiaomi električnih romobila i vozite se na posao s njim. Romobil je jednostavno sklopiv u tri poteza pa ga možete smjestiti ispod svog radnog stola prilikom dolaska na posao.

Xiaomi e-romobil

4. Kretanje na svježem zraku djeluje opuštajuće

Nema boljeg razbuđivanja od lagane vožnje na svježem, jutarnjem zraku prilikom odlaska na posao. Dok gledate pretrpane tramvaje, ljude koji čekaju autobus ili prijatelje koji idu pješke na posao, vi možete uživati u svim dobrobitima električnog romobila. Također, savršena je opcija za izbjegavanje vrućine u gradskom prijevozu. Sve što je potrebno je malo slobodnog vremena, dogovor s prijateljima i avantura po gradu može početi.

Xiaomi romobil

 5. Čuva okoliš jer ne ispušta štetne plinove

Ekološka osviještenost je sve veći trend pa je odabir prijevoznog sredstva koje ne šteti okolišu dobra odluka. Xiaomi električne romobile pokreće struja i ne zagađuju zrak oko vas. Osim toga, ovaj romobil omogućava tri vrste vožnje: eko vožnja, standardna vožnja i sportska vožnja. Prilikom eko vožnje troši se manje struje nego u standardnoj vožnji, a potrošnju je moguće pratiti kroz aplikaciju.

Xiaomi romobil

Misao za kraj

Električni romobil izvrsna je alternativa ostalim vrstama prijevoza kojom štedite na gorivu, čuvate okoliš ali i više vremena provodite na zraku. Istražite dostupne modele na tržištu, odaberite ono što vam se sviđa i jednostavno uživajte, no kada razmišljamo o tome koji električni romobil kupiti, prvo nam na pamet padne Xiaomi. Uživajte u vožnji!