nabava.net

ARMtech - potrošačka elektronika na jednom mjestu

S novom trgovinom na Nabava.net, naše najpopularnije kategorije potrošačke elektronike postale su bogatije za još jednu odličnu ponudu. U nastavku saznaj o čemu se radi!

armtech

Najnovija internet trgovina na našim stranicama, web shop ARMtech, u svojoj ponudi imaju stolna i prijenosna računala, opremu za računala i računalne komponente, gaming stolovi i stolice, skenere, pisače i opremu, tablete, mobitele i pripadajuću opremu, pametne satove i narukvice, audio i TV uređaje, projektore i opremu, usisavače, klime, ventilatore, pročišćivače zraka, akcijske kamere, električne romobile, dronove, i još štošta.

Svoju narudžbu možeš platiti transakcijskim računom, internet bankarstvom, virmanom, kartično do 36 rata ili gotovinski po primitku pošiljke.

Uobičajena cijena dostave je 37,50 kn, osim ako se radi o velikim paketima za koje ćeš biti obaviješten o promjeni cijene dostave – maksimalna cijena je 100 kn za kontinentalnu Hrvatsku (otoci nisu uključeni u tu cijenu). Za sve pakete sa plaćanjem pouzećem Hrvatska Pošta naplaćuje naknadu za uslugu slanja poštanske uputnice sukladno cjeniku, i to 3,75 % od iznosa otkupnine (najmanje 9,00 kn, najviše 80,00 kn).