nabava.net

Proxima Informatika - 15 godina iskustva

Nismo ni svjesni koliko smo svoje živote izgradili oko uređaja iz kategorije potrošačke elektronike. Da bi nas služili dugo, sigurno i kvalitetno, a da pritom na njih ne potrošimo malo bogatstvo, treba ih nabaviti u trgovini s velikim izborom i odličnim uvjetima kupovine.

proxima informatika

Proxima Informatika najnoviji je web shop na Nabava.net stranicama u kojima će te čeka izuzetno bogata ponuda tehnike i ostalih proizvoda. Čeka te 26.000 različitih artikala, i to sve od stolnih i prijenosnih računala, računalnih komponenti, pisača i dodatne opreme, konzola, audio i video uređaja, projektora i opreme, pametnih telefona i dodatne opreme, fiksnih telefona, televizora, malih kućanskih aparata, rasvjete, opreme za školarce i ured, do još mnoštvo drugih komada tehnike i ostalih proizvoda.

Naručene proizvode možeš platiti po ponudi virmanom ili e-bankarstvom ili gotovinom pri preuzimanju u poslovnici. Dostava za kupovine iznad 1.000 kuna je besplatna. Za narudžbe ispod te vrijednosti dostava iznosi 30 kn za pakete o 5 kg, odnosno 50 kn za pakete preko 5 kg.