Huawei Nova 9, 128GB, 6.78"

Huawei Nova 9 jedan je od najnovijih pametnih telefona koji nudi kombinaciju elegantnog dizajna, snažnih performansi i inovativnih značajki. Ako razmišljate o kupnji ovog uređaja, evo nekoliko ključnih informacija:

Dizajn: Huawei Nova 9 dolazi u različitim bojama, poput Starry Blue i Black, pružajući korisnicima više opcija za odabir.

Varijante: Pored standardnog modela Nova 9, Huawei nudi i druge varijante poput Nova 9 SE, Nova 9i, Nova 9T i čak Nova 9 Pro, svaka s različitim specifikacijama i značajkama.

Performanse: Snažna unutarnja konfiguracija čini ovaj telefon brzim i pouzdanim za svakodnevnu upotrebu, od igranja igara do multitaskinga.

Cijena: Cijena Huawei Nova 9 može se razlikovati ovisno o modelu i mjestu kupnje. Također, postoje često akcijske ponude koje omogućavaju dodatne uštede.

Dostupnost: Možete ga pronaći u većini mobilnih trgovina, kao i u online trgovinama. Ako ste zainteresirani za određeni model, poput Nova 9 SE ili Nova 9 Pro, preporučljivo je provjeriti dostupnost unaprijed.

Kada je riječ o pametnim telefonima, Huawei Nova 9 nudi savršenu kombinaciju stila, snage i funkcionalnosti, čineći ga izvrsnim izborom za one koji traže kvalitetan i moderni pametni telefon.

Cijena od 299,00 € do 517,49 €
Huawei Nova 9
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Huawei Nova 9. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Huawei Nova 9. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (6941487237081)
Recenzije
19. 4. 2022. 14:30
Huawei is back!
Jel nova zaista super nova? Punjač od 66 W svakako je zanimljiv, zakrivljeni ekran od 120 Hz također, ali nema Googleovih servisa. Zato je tu AppGallery plus Petal Search koji će pronaći gotovo sve aplikacije koje vam danas mogu trebati. Gotovo sve. Nema 5G, ali u Hrvatskoj će 5G zaživjeti do 2025. godine.
Pročitaj cijelu recenziju
Dodaj recenziju
Ocjene i komentari
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi