Filtriraj rezultate

Elgato web kamere

3 proizvoda

Online sastanci, webinari i video pozivi dio su uobičajenog poslovnog okruženja pa je odabir prave web kamere postaje ključan za kvalitetnu komunikaciju. Kada odlučuješ koju web kameru kupiti, važno je uzeti u obzir različite faktore poput rezolucije, brzine kadrova, kompatibilnosti s operativnim sustavom i dodatnih značajki poput ugrađenih mikrofona ili mogućnosti automatskog fokusiranja.

Bez obzira na to tražiš li web kameru za poslovne sastanke, online nastavu ili streaming, tržište nudi širok spektar opcija od renomiranih proizvođača Logitech, TP-Link, Razer, Aukey, Genius, Microsoft, Lenovo i Dell.

Logitech web kamere među najpopularnijima su na tržištu, pružajući pouzdanost i izvrsnu kvalitetu slike. Modeli poput Logitech Brio nude vrhunsku 4K rezoluciju, postavljajući visoke standarde za video konferencije i streaming. TP-Link i Aukey također nude kvalitetne usb kamere, dok Razer kamere ciljaju na gaming zajednicu s naprednim značajkama poput visoke rezolucije i brzine kadrova.

Kada je u pitanju visoka rezolucija, 4K web kamera i 2K kamera nude izuzetnu oštrinu i detalje, idealne za profesionalne streamere i korisnike koji žele vrhunsku kvalitetu slike. Za one koji traže optimalnu ravnotežu između kvalitete i cijene, web kamera 1080p predstavlja odličan izbor, pružajući čistu i jasnu sliku za svakodnevnu upotrebu.

Bluetooth web kamere nude dodatnu fleksibilnost i jednostavnost postavljanja, eliminirajući potrebu za kablovima. Genius i Microsoft su poznati po svojim pouzdanim i pristupačnim modelima, koji pružaju dobru kvalitetu slike za osnovne potrebe komunikacije.

3 proizvoda
ELGATO Facecam

ELGATO Facecam

od 135,68 €
4 ponude
Stavi u listu želja
Elgato Facecam Pro

Elgato Facecam Pro

od 381,25 €
2 ponude
Stavi u listu želja
Elgato Cam Link Pro
1 ponuda
Stavi u listu želja