nabava.net

Eyerim - naočale s potpisom

Vid te ne služi dobro kao prije i vrijeme je da konačno nabaviš naočale za čitanje. Spremaš se na skijanje i želiš fensi šmensi skijaške naočale da ekipi na stazi pokažeš da imaš stila. Naravno, istovremeno ne želiš potrošiti malo bogatstvo na par naočala. U tom slučaju, jako će ti se svidjeti najnovija trgovina na Nabava.net stranicama.

Eyerim web shop u svojoj ponudi ima dizajnerske sunčane, dioptrijske i skijaške naočale, i to po 60% jeftinijim cijenama nego u maloprodaji. 

Reci marku koju želiš i Eyerim će ti ga pokazati - RayBan, Gucci, Prada, Tom Ford, Oakley, Carrera, Versace, Stella McCartney i brojni drugi. Osim po markama, artikle možeš pretraživati i po obliku okvira - bilo da ti najbolje stoje aviator, cat eye, overzised, okrugli ili ovalni oblici, sportske ili elegantne naočale, lagane ili debljih okvira, pronaći ćeš nešto za sebe.

Ponuda skijaških naočala također je široka, pa tražiš li svijetle ili zatamnjene naočale, plavih, žutih ili ružičastih stakla, zadovoljit ćeš sve svoje kriterije.

Svaki model isporučuje se u izvornoj ambalaži, zajedno sa svim dodacima. Ako proizvođač priloži potvrdu o autentičnosti, i nju ćeš pronaći u paketu.

Dostava je besplatna za sve zemlje u EU, proizvode također možeš vratiti unutar 30 dana, a svake naočale također dolaze uz dvogodišnje jamstvo. Narudžbe možeš platiti karticama, pouzećem ili BitCoinom.