O trgovini Lokacije Načini plaćanja Dostava

Pogledajte najbolje akcije na eKupi, saznajte informacije o trgovini te usporedite cijene. Sve na jednom mjestu

Već 10 godina eKupi posluje u HR, a regionalno su dostupni i u ostalim zemljama regije. Uspjeh duguju stavljanju kupca na prvo mjesto te ogromnoj ponudi raznovrsnih proizvoda po prihvatljivim cijenama. eKupi web shop oglašava svoju ponudu na Nabava.net već godinama, iz vremena kada su hrvatske trgovine bojažljivo pristupale svijetu e-trgovine i za to vrijeme napredovao je do e-commerce lidera u regiji.


Osim pametnih telefona, tableta, laptopa, konzola, desktop računala i računalnih komponenti čije se cijene najviše uspoređuju na Nabavi, eKupi u ponudi ima kompletan asortiman proizvoda od kućanskih aparata, televizora i druge elektronike do auto i moto opreme, sprava za vježbanje, alata, opreme za dom, igračka te ostalih proizvoda.


Bilo da kupujete novi bicikl, kuhinjsku napu ili gume za auto, sve što vam treba pronaći ćete u eKupi web shopu. Birajte između brendova provjerene kvalitete - Samsung, Electrolux, Bosch, Xiaomi, Philips, Oral-B, LG, HP, Acer, Lenovo, Gorenje, Giant...

Lokacije

Zagreb

Načini plaćanja

Vašu narudžbu možete platiti jednokratno, do 12 rata ili po primitku pošiljke - naši načini plaćanja su prilagođeni vašim mogućnostima.


eKupi vam omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem na sljedeće načine:


1. Plaćanje gotovim novcem po primitku pošiljke:
Opcija plaćanja pouzećem vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod osobnog preuzimanja na našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo gotovim novcem, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.


2. Plaćanje karticama:
Visa, Mastercard, Maestro, Diners jednokratno
Premium Visa kreditnim karticama do 12 rata
Diners kreditnim karticama do 12 rata
Mastercard i Visa Avenue Mall kreditnim karticama Zagrebačke banke do 12 rata
Visa Inspire i Maestro karticama Privredne banke Zagreb do 12 rata

3. CorvusWallet
CorvusWallet je metoda plaćanja koja vam omogućuje brža, jednostavnija i sigurnija plaćanja jednom spremljenim karticama. Nema više potrebe za ukucavanja brojeva kartica, datuma isteka i ostalih informacija koje se unose na platnoj formi kada se ne plaća iz CorvusWallet-a. Potrebno je samo unijeti korisničko ime i lozinku korisničkog računa.
Za još bolje iskustvo i brže plaćanje, kao korisnik eKupi i CorvusWallet-a možete povezati svoje korisničke račune prilikom plaćanja na stranici eKupi ili na portalu CorvusWallet-a, nakon čega, po prijavi na svoj eKupi račun, ne morate unositi dodatno korisničko ime i lozinku za pristup CorvusWallet-u, već vam pristupni podaci koje koristite na eKupi vrijede i za CorvusWallet.


4. Virmansko plaćanje
Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati, započet ćemo s obradom vaše narudžbe. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke.


5. CorvusPay by IBAN
Nova metoda plaćanja za korisnike Internet bankarstva sljedećih banka: Privredne banke Zagreb, Zagrebačke banke i Erste&Steiermärkische banke. Kupac plaća u sigurnom okruženju licenciranog pružatelja platne usluge. Kupac tijekom kupovine inicira plaćanje unosom svog IBAN računa i potvrdom svog identiteta u svojoj banci. Identitet potvrđuje jednakim vjerodajnicama (najčešće svojim tokenom i jednokratnom lozinkom) koje koristi za pristup Internet bankarstvu svoje banke. Kupac dodatno potpisuje transakciju unosom jednokratnog PIN-a kojeg generira svojim tokenom. Nakon što se transakcija u Vašoj banci izvrši, poslat ćemo Vam proizvode iz narudžbe. U slučaju da se transakcija ne izvrši u roku od 5 dana od iniciranja transakcije, narudžba će se automatski poništiti.

Dostava

UVJETI
Sve narudžbe isključivo robe sa skladišta ( stanje robe na skladištu označeno je na razini proizvoda) koje zaprimimo radnim danom (od ponedjeljka do petka) od 06:00 do 12:00 dostavljamo već istoga dana. Cijena ekspresne dostave iznosi 79.99 kn. Popis poštanskih brojeva za koje vrijedi ponuda provjerite ovdje.
NAČIN ODABIRA
Ukoliko se nalazite u odgovarajućoj zoni i napravite narudžbu u periodu od 06:00 do 12:00, sustav će vam prilikom odabira dostave ponuditi opciju ekspresne dostave po cijeni od 79.99 kn.