nabava.net

Načini plaćanja

 • 1. Plaćanje pouzećem

  Ukoliko ste naručili proizvod a plaćanje trebate izvršiti pouzećem postupak je vrlo jednostavan. Dostavljač će na Vašu adresu doći s pošiljkom i prilikom isporuke zatražiti da mu predate iznos za kojeg je pošiljatelj tražio da se naplati pouzećem. Najveći iznos otkupnine može biti 100 000 kuna, a primatelj uz naznačeni otkupni iznos plaća i naknadu za uslugu platnog prometa.

  2. Plaćanje karticom jednokratno i na rate

  Plaćanje putem kartice online uz pomoć sigurnosnih servisa.

     WSpay™ sustav za autorizaciju i naplatu kreditnih i debitnih kartica (Payment Gateway) omogućuje Vam plaćanje jednokratno i plaćanje na rate:

  - American Express jednokratno ili obročno 2-6 rate
  - Visa Inspire Privredne banke Zagreb jednokratno ili obročno 2-6 rate
  - Maestro kartica Privredne banke Zagreb jednokratno ili obročno 2-6 rate
  - MasterCard, 
  - VISA, 
  - Maestro, 
  - Diners jednokratno ili obročno 2-12 rata
  - Discover i
  - DinaCard kartice.
  Plaćanje karticama Zagrebačke banke jednokratno ili obročno na 2-12 rata putem:
        MasterCard standard, 
        MasterCard gold, 
        MasterCard go!, 
        MasterCard platinum, 
        Visa Business i 
        Visa Avenue Mall karticama Zagrebačke banke. 

  *Minimalni iznos za obročno plaćanje je 500,00 kn, a maximalni 60.000,00 kn.  

  Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.
   

  3. Plaćanje uplatom na naš žiro račun.

  IT-Video ima žiro račune u PBZ i Splitskoj banci. Nakon što se s prodajnim timom dogovorite oko artikala koji su vam potrebni dobit ćete ponudu sa svim potrebnim podacima za uplatu.

  Izvršiti uplatu možete na naš račun putem opće uplatnice u poslovnicama banaka, pošte ili FINE odnosno putem Internet bankarstva. Nakon što evidentiramo uplatu po ponudi šaljemo Vam na adresu kupca.

  BANKA:

 • SG SPLITSKA BANKA
  BIC: SOGEHR22
  IBAN: HR59 2330 0031 1532 8004 4
   
 • PBZ - PRIVREDNA BANKA ZAGREB
  BIC: PBZGHR2X
  IBAN: HR61 2340 0091 1604 2943 4

Dostava

 • Proizvode dostavljamo Express dostavom službom te su raspoloživi na cjelokupnome teritoriju Republike Hrvatske i izvan nje.

  Rok je isporuke od jednog do dva radna dana. Dostava je nadležnosti Hrvatske pošte koja robu dostavlja od ponedeljka do petka.
  Uručenje subotom se dodatno naplacuje. Ukoliko je opcija onemogućena od strane HP ekspresa, tada uručenje subotom nije moguće za odabrano mjesto primatelja.

  Nakon što Hrvatska pošta preuzme vaš paket dobit ćete na vašu e-mail adresu broj s kojim možete pratiti kretanje pošiljke. 

  Ako niste na mjestu isporuke naznačenome u narudžbi, poštar Vam ostavlja ceduljicu s kojom (ili osobnom iskaznicom) paket preuzimate u narednih 5 radnih dana u lokalnome poštanskom uredu gdje inače preuzimate preporučene pošiljke.

  Naručena će roba biti složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnome radniku, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne se reklamacije ne uvažavaju.

  Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako kupac nakon 30 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti prodavatelja kako bi isti mogao pronaći pošiljku  ili poslati zamjensku. Ukoliko kupac ne podigne pošiljku od dostavne službe u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća prodavatelju. Ako kupac zatraži ponovnu dostavu, prodavatelj ima pravo zaračunati dostavu.

  Račun se dobiva u elektronskom obliku putem Email-a.

Lokacije

Blato