O trgovini Lokacije Načini plaćanja Dostava
Najpopularnije kategorije: Mall.hr auto-gume, Mall.hr televizori, Mall.hr perilice rublja, Mall.hr ženska odjeća, Mall.hr dječja odjeća i obuća

 

Mall.hr je web trgovina u Hrvatskoj. Od proljeća 2022. godine dio je e-commerce grupe Allegro Group, platforme za e-trgovinu namijenjene europskim kupcima i potrošačima. Sa sjedištem u Luksemburgu i kotacijom na Varšavskoj burzi (WSE), upravlja vodećom online tržnicom u srednjoj i istočnoj Europi. Allegro europskim potrošaćima omogućuje jednostavan pristup milijunima artikala po odličnim cijenama.

Mall.hr čini tim stručnjaka na području web trgovine specijaliziranih da kupcima ponude izvrsno prodajno iskustvo te kvalitetnu i široku paletu artikala po povoljnim cijenama. Sigurna web kupnja i zadovoljstvo kupca uvijek su na prvom mjestu. Pouzdana su web trgovina koja se uvijek trudi da web narudžba što je brže moguće pronađe put do vašeg doma.

Nositelj je certifikata Safe.Shop globalne ecommerce oznake povjerenja koja pomaže kupcima i trgovcima kupovati i prodavati s povjerenjem, kod kuće i u inozemstvu. Oznaku povjerenja (trustmark) izdaje Ecommerce Foundation.

Među najpopularnijim Mall.hr proizvodima na Nabavi su prijenosna računala, mobilni telefoni, TV prijemnici, automobilske gume, digitalni fotoaparati i slušalice, ali i računalne komponente, igraće konzole i printeri.

Lokacije

Zagreb

Načini plaćanja

Dostava