O trgovini Lokacije Načini plaćanja Dostava
Najpopularnije kategorije: Mall.hr auto-gume, Mall.hr televizori, Mall.hr perilice rublja, Mall.hr ženska odjeća, Mall.hr dječja odjeća i obuća

 

 Mall.hr dio je jedne od najvećih e-commerce grupa u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi – Mall Group. U Hrvatsku su došli 2013. godine, a danas u ponudi imaju preko 90.000 artikala u 16 različitih kategorija.

Bilo da tražite auto gume za svojeg limenog ljubimca, volite stilizirati svoju kosu modernim uvijačima ili peglama za kosu, ili ste zaljubljenik u sportove na otvorenom, Mall.hr web shop udovoljit će svim vašim potrebama.

Među najpopularnijim Mall.hr proizvodima na Nabavi su prijenosna računala, mobilni telefoni, TV prijemnici, automobilske gume, digitalni fotoaparati i slušalice, ali i računalne komponente, igraće konzole i printeri.

Mall.hr u Hrvatskoj ima dva mjesta za preuzimanje u Zagrebu u kojima sami možete doći po naručene artikle ukoliko ne želite odabrati opciju dostave na kućnu adresu, ali artikle najprije morate naručiti putem njihove internet stranice.

Lokacije

Zagreb
 • Služba za pomoć korisnicima -
  • tel: 01/800-0190
  • Radno vrijeme: Pon-pet: Pon-pet: 8-19 h
   Sub: 8-18 h
 • Zagrebačka cesta 164 (karta)
  • Radno vrijeme: Pon-pet: 9-20 h
   Sub: 9-18 h

Načini plaćanja

Dostava