O trgovini Lokacije Načini plaćanja Dostava

Lokacije

Zaprešić

Načini plaćanja

U Web Shopu MTB shop moguće je platiti na sljedeće načine:

Plaćanje pouzećem – roba se plaća po dostavi od strane ekspress kurirske službe. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom. Općom uplatnicom/virmanom – ovaj način plaćanja podrazumijeva gotovinsku uplatu u pošti ili banci, kao i uplatu na žiro-račun “MTB”obrt za trgovinu i usluge putem internet bankarstva. Ukoliko na svoju mail adresu niste primili podatke za uplatu, savjetujemo da pregledate NEŽELJENU POŠTU ili nazovete 01/560-22-00 kako biste provjerili status narudžbe.

Plaćanje karticama:

Plaćanje karticama na rate

Prilikom odabira plaćanja općom uplatnicom Kupac dobiva na email adresu koju je naveo u svojoj narudžbi sve podatke koji su potrebni kako bi izvršio plaćanje.

Novčani primitak Kupca podrazumijeva zaprimljenu uplatu na žiro račun “MTB” obrt za trgovinu i usluge. ili odobrenje autorizacije kreditne kartice Kupca. Novčani primitak na računu “MTB”obrt za trgovinu i usluge vidljiv je slijedeći radni dan, odnosno u roku 24 sata od trenutka plaćanja. Uplate koje je Kupac izvršio u petak najčešće su vidljive u ponedjeljak, kada se proizvodi šalju ekspresnom dostavnom službom.

 

U Trgovini “MTB shop” J.B.Jelačića 5, Zaprešić moguće je platiti na sljedeće načine:

Plaćanje karticama:

Plaćanje karticama na rate 

Dostava

Troškovi dostave proizvoda naručenih u web shopu MTB shop su sljedeći:

Svi proizvodi dostavljaju se ekspresnom dostavnom službom OVERSEAS EXPRESS d.o.o. u roku 3 radna dana od primitka novčane uplate kupca na račun tvrtke "MTB" obrt za trgovinu i usluge. Rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalihi, na području cijele Hrvatske je 3 radna dana od dana primitka novčane uplate korisnika/kupca na bankovni račun "MTB" obrt za trgovinu i usluge, izuzev slučajeva u kojima naručenih proizvoda trenutno nema na skladištu MTB shop-a (narudžba proizvoda na upit) u tom slučaju kupac će biti obavješten o roku isporuke proizvoda.