Filtriraj rezultate

All Mall soundbar

8 proizvoda

Soundbar je inovativni uređaj koji pruža bogatiji i puniji zvuk od većine zvučnika ugrađenih u televizore. Zato, želiš li unaprijediti zvučni doživljaj svojeg kućnog kina, evo koji soundbar kupiti.

Veličina soundbara trebala bi biti usklađena s veličinom tvog televizora i prostora u kojem će biti smješten. Veći soundbar obično nudi bolji zvuk jer ima mjesta za veće drivere, ali osiguraj da se vizualno uklapa u prostor.

Traži soundbar s različitim opcijama povezivanja, uključujući Bluetooth za bežični streaming glazbe s mobilnih uređaja, HDMI za najbolju kvalitetu zvuka s televizora te optičke i AUX ulaze za dodatne audio izvore. Neki modeli također dolaze s dodatnim značajkama poput ugrađenih digitalnih asistenata, aplikacija za kontrolu zvuka i mogućnosti multiroom audio postavki.

Za dublje basove, razmisli o soundbaru koji dolazi s bežičnim subwooferom. Subwoofer će znatno poboljšati doživljaj slušanja, dodajući bogatstvo i dubinu filmskim soundtrackovima i glazbi.

Prije kupnje, pročitaj recenzije te kod nas usporedi cijene različitih modela. Recenzije mogu pružiti uvid u kvalitetu zvuka JBL, Sony, Samsung, LG, Xiaomi i drugih soundbara, ali i u lakoću korištenja te zadovoljstvo korisnika, dok će ti usporedba cijena pomoći u pronalasku najbolje vrijednosti za tvoj novac.

8 proizvoda
Samsung HW-Q990C soundbar
11 ponuda
Stavi u listu želja
Samsung HW-Q930C soundbar
13 ponuda
Stavi u listu želja
Samsung HW-Q800C soundbar
10 ponuda
Stavi u listu želja
Samsung HW-C450 soundbar
14 ponuda
Stavi u listu želja
Bose Soundbar 700 soundbar
34 ponude
Stavi u listu želja
Samsung HW-Q700C soundbar
30 ponuda
Stavi u listu želja
Bose Acoustimass 500 BASS soundbar
7 ponuda
Stavi u listu želja
Bose Smart Soundbar 300 soundbar
5 ponuda
Stavi u listu želja