Filtriraj rezultate

All Mall šišači i trimeri

8 proizvoda

Zanima te koji je najbolji aparat za šišanje ili trimer za osobni grooming? U širokoj paleti šišača i trimera pronaći ćeš vrhunske modele od renomiranih brendova poput Philips, Remington, Braun, Grundig, Babyliss, Rowenta, Wahl i drugi.

Aparati za šišanje su idealni za održavanje frizure kod kuće. Modeli poput Philipsa, Remingtona ili Brauna nude precizno šišanje uz dugotrajne rezultate. Bez obzira na to želiš li obrijati glavu ili održavati dužinu kose, aparati za šišanje omogućuju ti profesionalne rezultate u udobnosti vlastitog doma.

Trimeri za bradu su neophodni alati za održavanje brade ili brkova. Brandovi poput Grundiga, BaBylissa i Rowente nude širok izbor trimera za različite dužine i stilove brade, omogućujući ti da postigneš željeni izgled s lakoćom.

Trimeri za nos i uši su diskretni uređaji koji omogućuju precizno uklanjanje neželjenih dlačica iz nosa ili ušiju. Wahl i Philips nude visokokvalitetne trimeri koji su sigurni i učinkoviti za upotrebu.

Neovisno o tvojim potrebama za osobnim groomingom, ova kolekcija šišača i trimera ima sve što ti treba za održavanje urednog izgleda. Pregledaj našu ponudu i pronađi savršeni aparat za šišanje ili trimer koji će ti omogućiti da uvijek izgledaš sređeno.

8 proizvoda
Grundig MT6340 šišač
4 ponude
Stavi u listu želja
Grundig MC6840 šišač
4 ponude
Stavi u listu želja
Grundig MC3340 šišač
4 ponude
Stavi u listu želja
Grundig MC8840 šišač
8 ponuda
Stavi u listu želja
Grundig MC9542 šišač
4 ponude
Stavi u listu želja
Babyliss E886E šišač
1 ponuda
Stavi u listu želja
Grundig MC3342 šišač
1 ponuda
Stavi u listu želja