Ostali članci

Započni proljeće s novim biciklom! Evo 5 odličnih modela.

S toplim vremenom vadimo lagane tenisice, laganiju odjeću i omiljene sportske rekvizite. Ako planiraš dočekati proljeće na dva kotača, donosimo ti nekoliko vrhunskih modela bicikla za razne terene.

1. Električni bicikl BERGAMONT E-HELIX 7,0 GENT

Električni bicikl popularan je izbor za gradske vožnje, pedaliranje do posla, ali i vikend istraživanja zabačenijih cesta. Na kakvu god se avanturu upustio, bitno je da to radiš na biciklu u koji se možeš pouzdati, a kada on dolazi s potpisom njemačkog proizvođača, znaš da se radi o provjerenoj kvaliteti.

Ovaj pedalec postiže maksimalnu brzinu od 25 km/h, za što je zaslužan Shimano motor. Ima tu još mnoštvo Shimano dijelova, još jednog branda provjerene kvalitete, a kada ti kažemo da sve to trenutno dolazi s popustom od 40%, sigurni smo da nećeš moći odoljeti.

2. Dječji bicikl ORBIT CRVENI 16"

Ako imaš klinca koji ti se voli pridružiti u vožnji, sigurno na prvo mjesto stavljaš njegovu sigurnost. Želiš bicikl na koji nećeš previše potrošiti, a koji će svejedno biti ugodan za voziti.

Ovaj bicikl atraktivnog dizajna i čvrstog okvira idealan je izbor za tvojeg juniora, čak i za prvi bicikl na kojemu će učiti voziti. Zabava je zagarantirana!

3. MTB bicikl MARIN BOLINAS RIDGE 1

A sada nešto malo ozbiljnije. Jer ako te zanima MTB bicikl, znači da si spreman na malo zahtjevnije terene od gradskih ulica.

Ovaj model namijenjen je za robusne vožnje na teškim terenima poput makadama, šuma i sličnih terena punih neravnina i prepreka. Radi se o hardtail modelu koji ima samo prednji amortizer pa ipak nemoj pretjerati po tim brdima.

4. Trekking bicikl BERGAMONT HORIZON 6 AMSTERDAM - 2020

Ako ti je bicikl potreban za put na posao ili tipičnu vožnju kroz grad, trekking bicikl je prava vrsta za tebe. Ono što je posebno dobro kod trekking bicikla je njegova hibridnost. Spoj MTB-a i cestovnog bicikla omogućava i lagano skretanje s ravnih staza, a bez straha od gubitka kontrole ili oštećenja bicikla.

Ovaj konkretni model je oličenje udobnosti zahvaljujući ergonomskom sjedalu i okviru optimiziranom za vožnju u uspravnom položaju.

5. Cestovni bicikl MARIN SAN RAFAEL DS2

"I feel the need... the need for speed!" je tvoj životni moto? Onda je cestovni bicikl sigurno tvoj đir. Marin bicikli uvijek su vrhunske kvalitete i uvjereni smo da te ovaj model neće razočarati.