Filtriraj rezultate

Moto gume

4395 proizvoda

Moto gume ključne su za sigurnost i performanse motociklista. Neovisno tražiš li najjeftinije moto gume, moto gume setove ili specifične gume za motor, izbor pravih guma značajno utječe na iskustvo vožnje.

Investiranje u kvalitetne moto gume poboljšava sigurnost na cesti i omogućava uživanje u svakom kilometru vožnje, s povjerenjem da tvoj motocikl ima najbolje što tržište može ponuditi. S velikim imenima Pirelli, Dunlop, Bridgestone, Maxxis, Michelin, Continental i Shinko motociklisti imaju pristup širokom rasponu guma dizajniranih za različite uvjete vožnje i vrste motocikala.

Kada razmišljaš koje gume za motor kupiti, važno je uzeti u obzir specifikacije poput 120/70, 190/50 ili 180/55 koje odražavaju veličinu i performanse guma. Također, dimenzije poput 110/70 ukazuju na širinu i omjer visine gume, bitne faktore koji utječu na prianjanje, upravljivost i stabilnost motocikla.

Kvalitetne moto gume, poput onih od Bridgestone i Michelin, nude izvrsnu ravnotežu između trajnosti i performansi, dok su moto gume Pirelli i Dunlop poznate po top sposobnostima u uvjetima visokih brzina. Continental i Metzeler moto gume pružaju pouzdanu vožnju na različitim površinama, dok su Mitas i Maxxis opcije koje se ističu u off-road uvjetima.

Osim pronalaska pravog seta guma koji odgovara tvojem motoru, odabir pravih moto guma također znači razumijevanje kako različiti obrasci gaznog sloja, materijali i konstrukcije gume utječu na vožnju. Bez obzira na to jesi li avanturistički vozač koji traži gume za terensku vožnju, gradski vozač koji treba pouzdane moto gume za svakodnevnu upotrebu ili trkač koji traži maksimalne performanse, postoji guma koja odgovara tvojim potrebama.

4395 proizvoda
Avon moto guma Trailrider, 120/70ZR17
1 ponuda
Stavi u listu želja
Bridgestone moto guma G701, 130/70-18
1 ponuda
Stavi u listu želja
Dunlop guma K82 3.50-18 56S TT
2 ponude
Stavi u listu želja
Bridgestone moto guma BT46, 100/90-19
2 ponude
Stavi u listu želja
Dunlop moto guma ScootSmart, 140/60-13
4 ponude
Stavi u listu želja
Michelin moto guma City Grip, 130/70R12
4 ponude
Stavi u listu želja