Sony DualSense wireless controller

Cijena od 49,00 € do 119,99 €
Sony DualSense wireless controller
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku

PS5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER

PS5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Bežični upravljač PS5 DualSense Wireless Controller nudi sveobuhvatne dodirne povratne informacije, dinamičke adaptivne okidače i ugrađeni mikrofon integriran u legendarni dizajn.Bežični upravljač DualSense zadržao je mnoge značajke upravljača DUALSHOCK®4, koji se vraća za novu generaciju igranja. Napunite i igrajte, sada uz USB Type-C. Unesite intuitivnu kontrolu pokreta u podržane igre pomoću ugrađenog akcelerometra i žiroskopa.Pogledajte glavne značajke bežičnog upravljača PS5 DualSense Wireless Controller : Ugrađeni mikrofon i priključnica za slušalice s mikrofonom Razgovarajte s prijateljima na mreži3 uz ugrađeni mikrofon ili povežite slušalice s mikrofonom s priključnicom od 3,5 mm. Jednostavno u trenu isključite snimanje zvuka uz pomoć namjenskog gumba za isključivanje zvuka. Gumb stvoriSnimite i emitirajte3 najlegendarnije trenutke svoje igre uz gumb stvori. Oslanjajući se na uspjeh revolucionarnog gumba SHARE, gumb „stvori“ nudi igračima više načina za stvaranje igračkih sadržaja i emitiranje avantura uživo diljem svijeta. Ikona igranja u vašim rukama Preuzmite kontrolu uz pomoć evoluiranog dvobojnog dizajna koji kombinira legendarni intuitivni izgled s poboljšanim palicama i novoosmišljenom svjetlosnom trakom. Priključnica stereo slušalica s mikrofonomIntegrirana 3,5-mm audio priključnica za slušalice omogućuje vam da bez smetnji vanjskih šumova uživate u svakom prasku, pucnju i eksploziji u igri. Senzori kretanjaVisokoosjetljivi akcelerometar i žiroskop ugrađeni u bežični upravljač DUALSHOCK 4 otkrivaju kretanje, nagib i rotaciju pa se slobodno razmašite. Ugrađeni zvučnikOživite svoje igre u stvarnosti uz zvuk svakog detalja zahvaljujući zvučnim efektima izravno iz bežičnog upravljača DUALSHOCK 4. Fidia doo nudi prodaju i servis svih generacija PlayStation konzola (1-4), te PSP i PS Vita ručnih konzola. Posebno smo ponosni na činjenicu da smo jedan od vodećih servisa na području Zagreba, a za određene vrste konzola i na području Hrvatske. Naše dugogodišnje iskustvo (servis konzola radimo od 2002. godine, stotine popravljenih konzola i stručni serviseri, koji se konstantno educiraju, nam uvelike pomažu u tome.Kontaktirajte nas za detaljne informacije.
Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
49,00 €
369,19 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu

PS5 Dualsense Wireless Controller Midnight Black v2

1000040187
Na upit
49,10 €
369,94 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu

PS5 Dualsense Wireless Controller Starlight Blue v2, 1000040196

Dobavljivo
64,13 €
483,19 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu

PS5 Dualsense Wireless Controller v2

Raspoloživo
66,41 €
500,37 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu

PS5 DualSense Wireless Controller

PS5 DualSense Wireless Controller Bežični upravljač PS5 DualSense Wireless Controller nudi sveobuhvatne dodirne povratne informacije, dinamičke adaptivne okidače i ugrađeni mikrofon integriran u legendarni dizajn.Bežični upravljač DualSense zadržao je mnoge značajke upravljača DUALSHOCK®4, koji se vraća za novu generaciju igranja. Napunite i igrajte, sada uz USB Type-C. Unesite intuitivnu kontrolu pokreta u podržane igre pomoću ugrađenog akcelerometra i žiroskopa.Pogledajte glavne značajke bežičnog upravljača PS5 DualSense Wireless Controller : Ugrađeni mikrofon i priključnica za slušalice s mikrofonom Razgovarajte s prijateljima na mreži3 uz ugrađeni mikrofon ili povežite slušalice s mikrofonom s priključnicom od 3,5 mm. Jednostavno u trenu isključite snimanje zvuka uz pomoć namjenskog gumba za isključivanje zvuka. Gumb stvoriSnimite i emitirajte3 najlegendarnije trenutke svoje igre uz gumb stvori. Oslanjajući se na uspjeh revolucionarnog gumba SHARE, gumb „stvori“ nudi igračima više načina za stvaranje igračkih sadržaja i emitiranje avantura uživo diljem svijeta. Ikona igranja u vašim rukama Preuzmite kontrolu uz pomoć evoluiranog dvobojnog dizajna koji kombinira legendarni intuitivni izgled s poboljšanim palicama i novoosmišljenom svjetlosnom trakom. Priključnica stereo slušalica s mikrofonomIntegrirana 3,5-mm audio priključnica za slušalice omogućuje vam da bez smetnji vanjskih šumova uživate u svakom prasku, pucnju i eksploziji u igri. Senzori kretanjaVisokoosjetljivi akcelerometar i žiroskop ugrađeni u bežični upravljač DUALSHOCK 4 otkrivaju kretanje, nagib i rotaciju pa se slobodno razmašite. Ugrađeni zvučnikOživite svoje igre u stvarnosti uz zvuk svakog detalja zahvaljujući zvučnim efektima izravno iz bežičnog upravljača DUALSHOCK 4. Fidia doo nudi prodaju i servis svih generacija PlayStation konzola (1-4), te PSP i PS Vita ručnih konzola. Posebno smo ponosni na činjenicu da smo jedan od vodećih servisa na području Zagreba, a za određene vrste konzola i na području Hrvatske. Naše dugogodišnje iskustvo (servis konzola radimo od 2002. godine, stotine popravljenih konzola i stručni serviseri, koji se konstantno educiraju, nam uvelike pomažu u tome.Kontaktirajte nas za detaljne informacije.
Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
67,00 €
504,81 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu

PS5 DualSense Wireless Controller Midnight Black

PS5 DualSense Wireless Controller Midnight Black Bežični upravljač PS5 DualSense Wireless Controller nudi sveobuhvatne dodirne povratne informacije, dinamičke adaptivne okidače i ugrađeni mikrofon integriran u legendarni dizajn.Bežični upravljač DualSense zadržao je mnoge značajke upravljača DUALSHOCK®4, koji se vraća za novu generaciju igranja. Napunite i igrajte, sada uz USB Type-C. Unesite intuitivnu kontrolu pokreta u podržane igre pomoću ugrađenog akcelerometra i žiroskopa.Pogledajte glavne značajke bežičnog upravljača PS5 DualSense Wireless Controller : Ugrađeni mikrofon i priključnica za slušalice s mikrofonom Razgovarajte s prijateljima na mreži3 uz ugrađeni mikrofon ili povežite slušalice s mikrofonom s priključnicom od 3,5 mm. Jednostavno u trenu isključite snimanje zvuka uz pomoć namjenskog gumba za isključivanje zvuka. Gumb stvoriSnimite i emitirajte3 najlegendarnije trenutke svoje igre uz gumb stvori. Oslanjajući se na uspjeh revolucionarnog gumba SHARE, gumb „stvori“ nudi igračima više načina za stvaranje igračkih sadržaja i emitiranje avantura uživo diljem svijeta. Ikona igranja u vašim rukama Preuzmite kontrolu uz pomoć evoluiranog dvobojnog dizajna koji kombinira legendarni intuitivni izgled s poboljšanim palicama i novoosmišljenom svjetlosnom trakom. Priključnica stereo slušalica s mikrofonomIntegrirana 3,5-mm audio priključnica za slušalice omogućuje vam da bez smetnji vanjskih šumova uživate u svakom prasku, pucnju i eksploziji u igri. Senzori kretanjaVisokoosjetljivi akcelerometar i žiroskop ugrađeni u bežični upravljač DUALSHOCK 4 otkrivaju kretanje, nagib i rotaciju pa se slobodno razmašite. Ugrađeni zvučnikOživite svoje igre u stvarnosti uz zvuk svakog detalja zahvaljujući zvučnim efektima izravno iz bežičnog upravljača DUALSHOCK 4. Fidia doo nudi prodaju i servis svih generacija PlayStation konzola (1-4), te PSP i PS Vita ručnih konzola. Posebno smo ponosni na činjenicu da smo jedan od vodećih servisa na području Zagreba, a za određene vrste konzola i na području Hrvatske. Naše dugogodišnje iskustvo (servis konzola radimo od 2002. godine, stotine popravljenih konzola i stručni serviseri, koji se konstantno educiraju, nam uvelike pomažu u tome.Kontaktirajte nas za detaljne informacije.
Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
69,00 €
519,88 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu

Sony Playstation 5 DualSense Wireless Controller V2 (2023) - PS5 / white

1000040184
Dobavljivo
71,80 €
540,98 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu

PS5 DualSense Wireless Controller Galactic Purple

PS5 DualSense Wireless Controller Galactic Purple Bežični upravljač PS5 DualSense Wireless Controller nudi sveobuhvatne dodirne povratne informacije, dinamičke adaptivne okidače i ugrađeni mikrofon integriran u legendarni dizajn.Bežični upravljač DualSense zadržao je mnoge značajke upravljača DUALSHOCK®4, koji se vraća za novu generaciju igranja. Napunite i igrajte, sada uz USB Type-C. Unesite intuitivnu kontrolu pokreta u podržane igre pomoću ugrađenog akcelerometra i žiroskopa.Pogledajte glavne značajke bežičnog upravljača PS5 DualSense Wireless Controller : Ugrađeni mikrofon i priključnica za slušalice s mikrofonom Razgovarajte s prijateljima na mreži3 uz ugrađeni mikrofon ili povežite slušalice s mikrofonom s priključnicom od 3,5 mm. Jednostavno u trenu isključite snimanje zvuka uz pomoć namjenskog gumba za isključivanje zvuka. Gumb stvoriSnimite i emitirajte3 najlegendarnije trenutke svoje igre uz gumb stvori. Oslanjajući se na uspjeh revolucionarnog gumba SHARE, gumb „stvori“ nudi igračima više načina za stvaranje igračkih sadržaja i emitiranje avantura uživo diljem svijeta. Ikona igranja u vašim rukama Preuzmite kontrolu uz pomoć evoluiranog dvobojnog dizajna koji kombinira legendarni intuitivni izgled s poboljšanim palicama i novoosmišljenom svjetlosnom trakom. Priključnica stereo slušalica s mikrofonomIntegrirana 3,5-mm audio priključnica za slušalice omogućuje vam da bez smetnji vanjskih šumova uživate u svakom prasku, pucnju i eksploziji u igri. Senzori kretanjaVisokoosjetljivi akcelerometar i žiroskop ugrađeni u bežični upravljač DUALSHOCK 4 otkrivaju kretanje, nagib i rotaciju pa se slobodno razmašite. Ugrađeni zvučnikOživite svoje igre u stvarnosti uz zvuk svakog detalja zahvaljujući zvučnim efektima izravno iz bežičnog upravljača DUALSHOCK 4. Fidia doo nudi prodaju i servis svih generacija PlayStation konzola (1-4), te PSP i PS Vita ručnih konzola. Posebno smo ponosni na činjenicu da smo jedan od vodećih servisa na području Zagreba, a za određene vrste konzola i na području Hrvatske. Naše dugogodišnje iskustvo (servis konzola radimo od 2002. godine, stotine popravljenih konzola i stručni serviseri, koji se konstantno educiraju, nam uvelike pomažu u tome.Kontaktirajte nas za detaljne informacije.
Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
73,00 €
550,02 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu

PS5 DualSense Wireless Controller Starlight Blue

PS5 DualSense Wireless Controller Starlight Blue Bežični upravljač PS5 DualSense Wireless Controller nudi sveobuhvatne dodirne povratne informacije, dinamičke adaptivne okidače i ugrađeni mikrofon integriran u legendarni dizajn.Bežični upravljač DualSense zadržao je mnoge značajke upravljača DUALSHOCK®4, koji se vraća za novu generaciju igranja. Napunite i igrajte, sada uz USB Type-C. Unesite intuitivnu kontrolu pokreta u podržane igre pomoću ugrađenog akcelerometra i žiroskopa.Pogledajte glavne značajke bežičnog upravljača PS5 DualSense Wireless Controller : Ugrađeni mikrofon i priključnica za slušalice s mikrofonom Razgovarajte s prijateljima na mreži3 uz ugrađeni mikrofon ili povežite slušalice s mikrofonom s priključnicom od 3,5 mm. Jednostavno u trenu isključite snimanje zvuka uz pomoć namjenskog gumba za isključivanje zvuka. Gumb stvoriSnimite i emitirajte3 najlegendarnije trenutke svoje igre uz gumb stvori. Oslanjajući se na uspjeh revolucionarnog gumba SHARE, gumb „stvori“ nudi igračima više načina za stvaranje igračkih sadržaja i emitiranje avantura uživo diljem svijeta. Ikona igranja u vašim rukama Preuzmite kontrolu uz pomoć evoluiranog dvobojnog dizajna koji kombinira legendarni intuitivni izgled s poboljšanim palicama i novoosmišljenom svjetlosnom trakom. Priključnica stereo slušalica s mikrofonomIntegrirana 3,5-mm audio priključnica za slušalice omogućuje vam da bez smetnji vanjskih šumova uživate u svakom prasku, pucnju i eksploziji u igri. Senzori kretanjaVisokoosjetljivi akcelerometar i žiroskop ugrađeni u bežični upravljač DUALSHOCK 4 otkrivaju kretanje, nagib i rotaciju pa se slobodno razmašite. Ugrađeni zvučnikOživite svoje igre u stvarnosti uz zvuk svakog detalja zahvaljujući zvučnim efektima izravno iz bežičnog upravljača DUALSHOCK 4. Fidia doo nudi prodaju i servis svih generacija PlayStation konzola (1-4), te PSP i PS Vita ručnih konzola. Posebno smo ponosni na činjenicu da smo jedan od vodećih servisa na području Zagreba, a za određene vrste konzola i na području Hrvatske. Naše dugogodišnje iskustvo (servis konzola radimo od 2002. godine, stotine popravljenih konzola i stručni serviseri, koji se konstantno educiraju, nam uvelike pomažu u tome.Kontaktirajte nas za detaljne informacije.
Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
73,00 €
550,02 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu

PS5 DualSense Wireless Controller Nova Pink

PS5 DualSense Wireless Controller Nova Pink Bežični upravljač PS5 DualSense Wireless Controller nudi sveobuhvatne dodirne povratne informacije, dinamičke adaptivne okidače i ugrađeni mikrofon integriran u legendarni dizajn.Bežični upravljač DualSense zadržao je mnoge značajke upravljača DUALSHOCK®4, koji se vraća za novu generaciju igranja. Napunite i igrajte, sada uz USB Type-C. Unesite intuitivnu kontrolu pokreta u podržane igre pomoću ugrađenog akcelerometra i žiroskopa.Pogledajte glavne značajke bežičnog upravljača PS5 DualSense Wireless Controller : Ugrađeni mikrofon i priključnica za slušalice s mikrofonom Razgovarajte s prijateljima na mreži3 uz ugrađeni mikrofon ili povežite slušalice s mikrofonom s priključnicom od 3,5 mm. Jednostavno u trenu isključite snimanje zvuka uz pomoć namjenskog gumba za isključivanje zvuka. Gumb stvoriSnimite i emitirajte3 najlegendarnije trenutke svoje igre uz gumb stvori. Oslanjajući se na uspjeh revolucionarnog gumba SHARE, gumb „stvori“ nudi igračima više načina za stvaranje igračkih sadržaja i emitiranje avantura uživo diljem svijeta. Ikona igranja u vašim rukama Preuzmite kontrolu uz pomoć evoluiranog dvobojnog dizajna koji kombinira legendarni intuitivni izgled s poboljšanim palicama i novoosmišljenom svjetlosnom trakom. Priključnica stereo slušalica s mikrofonomIntegrirana 3,5-mm audio priključnica za slušalice omogućuje vam da bez smetnji vanjskih šumova uživate u svakom prasku, pucnju i eksploziji u igri. Senzori kretanjaVisokoosjetljivi akcelerometar i žiroskop ugrađeni u bežični upravljač DUALSHOCK 4 otkrivaju kretanje, nagib i rotaciju pa se slobodno razmašite. Ugrađeni zvučnikOživite svoje igre u stvarnosti uz zvuk svakog detalja zahvaljujući zvučnim efektima izravno iz bežičnog upravljača DUALSHOCK 4. Fidia doo nudi prodaju i servis svih generacija PlayStation konzola (1-4), te PSP i PS Vita ručnih konzola. Posebno smo ponosni na činjenicu da smo jedan od vodećih servisa na području Zagreba, a za određene vrste konzola i na području Hrvatske. Naše dugogodišnje iskustvo (servis konzola radimo od 2002. godine, stotine popravljenih konzola i stručni serviseri, koji se konstantno educiraju, nam uvelike pomažu u tome.Kontaktirajte nas za detaljne informacije.
Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
73,00 €
550,02 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu

PS5 DualSense Wireless Controller Volcanic Red

PS5 DualSense Wireless Controller Volcanic Red Bežični upravljač PS5 DualSense Wireless Controller nudi sveobuhvatne dodirne povratne informacije, dinamičke adaptivne okidače i ugrađeni mikrofon integriran u legendarni dizajn.Bežični upravljač DualSense zadržao je mnoge značajke upravljača DUALSHOCK®4, koji se vraća za novu generaciju igranja. Napunite i igrajte, sada uz USB Type-C. Unesite intuitivnu kontrolu pokreta u podržane igre pomoću ugrađenog akcelerometra i žiroskopa.Pogledajte glavne značajke bežičnog upravljača PS5 DualSense Wireless Controller : Ugrađeni mikrofon i priključnica za slušalice s mikrofonom Razgovarajte s prijateljima na mreži3 uz ugrađeni mikrofon ili povežite slušalice s mikrofonom s priključnicom od 3,5 mm. Jednostavno u trenu isključite snimanje zvuka uz pomoć namjenskog gumba za isključivanje zvuka. Gumb stvoriSnimite i emitirajte3 najlegendarnije trenutke svoje igre uz gumb stvori. Oslanjajući se na uspjeh revolucionarnog gumba SHARE, gumb „stvori“ nudi igračima više načina za stvaranje igračkih sadržaja i emitiranje avantura uživo diljem svijeta. Ikona igranja u vašim rukama Preuzmite kontrolu uz pomoć evoluiranog dvobojnog dizajna koji kombinira legendarni intuitivni izgled s poboljšanim palicama i novoosmišljenom svjetlosnom trakom. Priključnica stereo slušalica s mikrofonomIntegrirana 3,5-mm audio priključnica za slušalice omogućuje vam da bez smetnji vanjskih šumova uživate u svakom prasku, pucnju i eksploziji u igri. Senzori kretanjaVisokoosjetljivi akcelerometar i žiroskop ugrađeni u bežični upravljač DUALSHOCK 4 otkrivaju kretanje, nagib i rotaciju pa se slobodno razmašite. Ugrađeni zvučnikOživite svoje igre u stvarnosti uz zvuk svakog detalja zahvaljujući zvučnim efektima izravno iz bežičnog upravljača DUALSHOCK 4. Fidia doo nudi prodaju i servis svih generacija PlayStation konzola (1-4), te PSP i PS Vita ručnih konzola. Posebno smo ponosni na činjenicu da smo jedan od vodećih servisa na području Zagreba, a za određene vrste konzola i na području Hrvatske. Naše dugogodišnje iskustvo (servis konzola radimo od 2002. godine, stotine popravljenih konzola i stručni serviseri, koji se konstantno educiraju, nam uvelike pomažu u tome.Kontaktirajte nas za detaljne informacije.
Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
73,00 €
550,02 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu

PS5 DualSense Wireless Controller Cobalt Blue

PS5 DualSense Wireless Controller Cobalt Blue Bežični upravljač PS5 DualSense Wireless Controller nudi sveobuhvatne dodirne povratne informacije, dinamičke adaptivne okidače i ugrađeni mikrofon integriran u legendarni dizajn.Bežični upravljač DualSense zadržao je mnoge značajke upravljača DUALSHOCK®4, koji se vraća za novu generaciju igranja. Napunite i igrajte, sada uz USB Type-C. Unesite intuitivnu kontrolu pokreta u podržane igre pomoću ugrađenog akcelerometra i žiroskopa.Pogledajte glavne značajke bežičnog upravljača PS5 DualSense Wireless Controller : Ugrađeni mikrofon i priključnica za slušalice s mikrofonom Razgovarajte s prijateljima na mreži3 uz ugrađeni mikrofon ili povežite slušalice s mikrofonom s priključnicom od 3,5 mm. Jednostavno u trenu isključite snimanje zvuka uz pomoć namjenskog gumba za isključivanje zvuka. Gumb stvoriSnimite i emitirajte3 najlegendarnije trenutke svoje igre uz gumb stvori. Oslanjajući se na uspjeh revolucionarnog gumba SHARE, gumb „stvori“ nudi igračima više načina za stvaranje igračkih sadržaja i emitiranje avantura uživo diljem svijeta. Ikona igranja u vašim rukama Preuzmite kontrolu uz pomoć evoluiranog dvobojnog dizajna koji kombinira legendarni intuitivni izgled s poboljšanim palicama i novoosmišljenom svjetlosnom trakom. Priključnica stereo slušalica s mikrofonomIntegrirana 3,5-mm audio priključnica za slušalice omogućuje vam da bez smetnji vanjskih šumova uživate u svakom prasku, pucnju i eksploziji u igri. Senzori kretanjaVisokoosjetljivi akcelerometar i žiroskop ugrađeni u bežični upravljač DUALSHOCK 4 otkrivaju kretanje, nagib i rotaciju pa se slobodno razmašite. Ugrađeni zvučnikOživite svoje igre u stvarnosti uz zvuk svakog detalja zahvaljujući zvučnim efektima izravno iz bežičnog upravljača DUALSHOCK 4. Fidia doo nudi prodaju i servis svih generacija PlayStation konzola (1-4), te PSP i PS Vita ručnih konzola. Posebno smo ponosni na činjenicu da smo jedan od vodećih servisa na području Zagreba, a za određene vrste konzola i na području Hrvatske. Naše dugogodišnje iskustvo (servis konzola radimo od 2002. godine, stotine popravljenih konzola i stručni serviseri, koji se konstantno educiraju, nam uvelike pomažu u tome.Kontaktirajte nas za detaljne informacije.
Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
73,00 €
550,02 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu

PS5 DualSense Wireless Controller Cosmic Red

PS5 DualSense Wireless Controller Cosmic Red Bežični upravljač PS5 DualSense Wireless Controller nudi sveobuhvatne dodirne povratne informacije, dinamičke adaptivne okidače i ugrađeni mikrofon integriran u legendarni dizajn.Bežični upravljač DualSense zadržao je mnoge značajke upravljača DUALSHOCK®4, koji se vraća za novu generaciju igranja. Napunite i igrajte, sada uz USB Type-C. Unesite intuitivnu kontrolu pokreta u podržane igre pomoću ugrađenog akcelerometra i žiroskopa.Pogledajte glavne značajke bežičnog upravljača PS5 DualSense Wireless Controller : Ugrađeni mikrofon i priključnica za slušalice s mikrofonom Razgovarajte s prijateljima na mreži3 uz ugrađeni mikrofon ili povežite slušalice s mikrofonom s priključnicom od 3,5 mm. Jednostavno u trenu isključite snimanje zvuka uz pomoć namjenskog gumba za isključivanje zvuka. Gumb stvoriSnimite i emitirajte3 najlegendarnije trenutke svoje igre uz gumb stvori. Oslanjajući se na uspjeh revolucionarnog gumba SHARE, gumb „stvori“ nudi igračima više načina za stvaranje igračkih sadržaja i emitiranje avantura uživo diljem svijeta. Ikona igranja u vašim rukama Preuzmite kontrolu uz pomoć evoluiranog dvobojnog dizajna koji kombinira legendarni intuitivni izgled s poboljšanim palicama i novoosmišljenom svjetlosnom trakom. Priključnica stereo slušalica s mikrofonomIntegrirana 3,5-mm audio priključnica za slušalice omogućuje vam da bez smetnji vanjskih šumova uživate u svakom prasku, pucnju i eksploziji u igri. Senzori kretanjaVisokoosjetljivi akcelerometar i žiroskop ugrađeni u bežični upravljač DUALSHOCK 4 otkrivaju kretanje, nagib i rotaciju pa se slobodno razmašite. Ugrađeni zvučnikOživite svoje igre u stvarnosti uz zvuk svakog detalja zahvaljujući zvučnim efektima izravno iz bežičnog upravljača DUALSHOCK 4. Fidia doo nudi prodaju i servis svih generacija PlayStation konzola (1-4), te PSP i PS Vita ručnih konzola. Posebno smo ponosni na činjenicu da smo jedan od vodećih servisa na području Zagreba, a za određene vrste konzola i na području Hrvatske. Naše dugogodišnje iskustvo (servis konzola radimo od 2002. godine, stotine popravljenih konzola i stručni serviseri, koji se konstantno educiraju, nam uvelike pomažu u tome.Kontaktirajte nas za detaljne informacije.
Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
73,00 €
550,02 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu

PS5 DualSense Wireless Controller Grey Camo

PS5 DualSense Wireless Controller Grey Camo Bežični upravljač PS5 DualSense Wireless Controller nudi sveobuhvatne dodirne povratne informacije, dinamičke adaptivne okidače i ugrađeni mikrofon integriran u legendarni dizajn.Bežični upravljač DualSense zadržao je mnoge značajke upravljača DUALSHOCK®4, koji se vraća za novu generaciju igranja. Napunite i igrajte, sada uz USB Type-C. Unesite intuitivnu kontrolu pokreta u podržane igre pomoću ugrađenog akcelerometra i žiroskopa.Pogledajte glavne značajke bežičnog upravljača PS5 DualSense Wireless Controller : Ugrađeni mikrofon i priključnica za slušalice s mikrofonom Razgovarajte s prijateljima na mreži3 uz ugrađeni mikrofon ili povežite slušalice s mikrofonom s priključnicom od 3,5 mm. Jednostavno u trenu isključite snimanje zvuka uz pomoć namjenskog gumba za isključivanje zvuka. Gumb stvoriSnimite i emitirajte3 najlegendarnije trenutke svoje igre uz gumb stvori. Oslanjajući se na uspjeh revolucionarnog gumba SHARE, gumb „stvori“ nudi igračima više načina za stvaranje igračkih sadržaja i emitiranje avantura uživo diljem svijeta. Ikona igranja u vašim rukama Preuzmite kontrolu uz pomoć evoluiranog dvobojnog dizajna koji kombinira legendarni intuitivni izgled s poboljšanim palicama i novoosmišljenom svjetlosnom trakom. Priključnica stereo slušalica s mikrofonomIntegrirana 3,5-mm audio priključnica za slušalice omogućuje vam da bez smetnji vanjskih šumova uživate u svakom prasku, pucnju i eksploziji u igri. Senzori kretanjaVisokoosjetljivi akcelerometar i žiroskop ugrađeni u bežični upravljač DUALSHOCK 4 otkrivaju kretanje, nagib i rotaciju pa se slobodno razmašite. Ugrađeni zvučnikOživite svoje igre u stvarnosti uz zvuk svakog detalja zahvaljujući zvučnim efektima izravno iz bežičnog upravljača DUALSHOCK 4. Fidia doo nudi prodaju i servis svih generacija PlayStation konzola (1-4), te PSP i PS Vita ručnih konzola. Posebno smo ponosni na činjenicu da smo jedan od vodećih servisa na području Zagreba, a za određene vrste konzola i na području Hrvatske. Naše dugogodišnje iskustvo (servis konzola radimo od 2002. godine, stotine popravljenih konzola i stručni serviseri, koji se konstantno educiraju, nam uvelike pomažu u tome.Kontaktirajte nas za detaljne informacije.
Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
73,00 €
550,02 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu

PS5 Dualsense Wireless Controller + EA Sports FC 24 VCH

Raspoloživo
113,91 €
858,25 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu

Sony Dualsense Wireless Controller Starlight Blue igraća konzola gamepad PlayStation 5 crna, Starlight plava

Otkrijte impresivnije i impresivnije iskustvo igranja1 koje oživljava radnju u vašim rukama.DualSense bežični kontroler nudi impresivnu haptičku povratnu informaciju, dinamičke prilagodljive okidače i integrirani mikrofon - sve u legendarnom, udobnom dizajnuDoživite različite razine snage i uzbuđenja dok komunicirate sa svojom opremom i okruženjem u igriRazgovarajte s prijateljima na mreži govoreći izravno u ugrađeni mikrofon ili spajanjem slušalica na 3,5 mm priključakPreuzmite kontrolu s evoluiranim dvobojnim dizajnom koji kombinira kultni, intuitivan izgled s nadograđenim štapićima i redizajniranom svjetlosnom trakomBaterija se može puniti putem USB Type-COvaj tekst je strojno preveden. 9727996
1
114,99 €
866,39 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Sony DualSense wireless controller. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Sony DualSense wireless controller. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (0711719399605)
Ocjene i komentari
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi