Filtriraj rezultate

Staklenici

237 proizvoda

Staklenici pružaju idealno okruženje za uzgoj biljaka tijekom cijele godine, štiteći ih od nepovoljnih vremenskih uvjeta i produžujući sezonu uzgoja. Evo nekoliko ključnih informacija o staklenicima:

Vrsta materijala: Postoji nekoliko materijala od kojih se staklenici mogu izrađivati, poput stakla za staklenik ili plastičnih ploča. Drveni staklenik i aluminijski staklenik često se biraju zbog svoje dugotrajnosti i estetskog izgleda.

Veličina: Na tržištu su dostupni različiti modeli, od mini staklenika i malih staklenika koji su savršeni za balkone i terase, do profesionalnih staklenika namijenjenih komercijalnoj upotrebi.

Cijena: Staklenik cijena može se znatno razlikovati ovisno o veličini, materijalima i opremi. Ponekad možete pronaći staklenik na akciji, što može biti povoljnija opcija za kupovinu.

Namjena: Dok se većina staklenika koristi za uzgoj voća, povrća i cvijeća, postoje i ukrasni staklenici koji služe kao estetski dodatak vrtu.

Mjesto prodaje: Mnoge trgovine nude staklenike na prodaju, bilo online ili u fizičkim trgovinama. Važno je usporediti cijene i karakteristike kako biste pronašli najbolju ponudu.

Dodatci: Osim osnovnog staklenika, možda ćete trebati dodatnu opremu poput sustava za navodnjavanje ili grijanja, ovisno o vašim potrebama i vrsti biljaka koje planirate uzgajati.

Plastenici: Uz staklenike, plastenici su također popularna opcija. Dok staklenici obično koriste staklo ili čvrste plastične ploče, plastenici koriste plastiku kako bi pružili zaštitu biljkama.

Pri odabiru staklenika, važno je uzeti u obzir vaše specifične potrebe, veličinu dostupnog prostora i proračun. Bilo da je riječ o malom stakleniku za balkon ili velikom profesionalnom stakleniku za komercijalni uzgoj, pažljivo planiranje može osigurati da vaš staklenik bude produktivan i dugotrajan.

237 proizvoda
GREEN THUMB plastenik GH-066A
1 ponuda
Stavi u listu želja
vidaXL Staklenik 32 m² 8 x 4 x 2 m
1 ponuda
Stavi u listu želja
vidaXL Staklenik drveni 75 x 47 x 109 cm
3 ponude
Stavi u listu želja
vidaXL Staklenik 200 x 80 x 173 cm
2 ponude
Stavi u listu želja
vidaXL Staklenik 24 m² 6 x 4 x 2 m
1 ponuda
Stavi u listu želja
Staklenik 36 m² 1200 x 300 x 200 cm
1 ponuda
Stavi u listu želja
vidaXL Staklenik drveni 180 x 57 x 62 cm
3 ponude
Stavi u listu želja