Filtriraj rezultate

Visokotlačni perači

403 proizvoda

U potrazi si za savršenim rješenjem za temeljito čišćenje vanjskih površina, automobila, terase ili alata? Prikazujemo bogatu ponudu visokotlačnih perača i vrhunske uređaje vodećih proizvođača Kärcher, Bosch, DeWalt, Einhell, Scheppach i Stihl, koji su osmišljeni da zadovolje sve tvoje potrebe za čišćenjem, štedeći ti vrijeme i trud pa odluka koji visokotlačni perač kupiti nikada nije bila lakša.

Kärcher visokotlačni perači poznati su po svojoj izdržljivosti i visokoj učinkovitosti, nudeći različite modele za domaću i profesionalnu upotrebu. Bilo da trebaš ukloniti tvrdokornu prljavštinu ili očistiti velike površine, Kärcher ima rješenje za tebe.

Za ljubitelje DIY projekata i kućnih majstora, Bosch visokotlačni čistači nude kombinaciju snage, pouzdanosti i lakoće korištenja. S dodatnim nastavcima i podesivim tlakom, mogućnosti su gotovo beskrajne, omogućavajući ti da postigneš profesionalne rezultate čišćenja.

Ako tražiš mobilnost i fleksibilnost, DeWalt i Einhell bežični visokotlačni perači pružaju slobodu kretanja bez kompromisa na snazi ili učinkovitosti. Savršeni su za područja bez pristupa struji, omogućavajući ti da očistiš bilo koji kutak doma ili vrta.

Scheppach i Stihl visokotlačni perači izbor su za one koji traže robusne i snažne uređaje sposobne za najzahtjevnije zadatke čišćenja. Njihova precizna izrada i visoka snaga osiguravaju uklanjanje i najtvrdokornije prljavštine, čineći ih idealnima za intenzivnu uporabu.

Miniwash uređaji su praktično rješenje za brza i efikasna čišćenja manjih površina. Kompaktni i lako prenosivi, idealni su za brze intervencije i održavanje čistoće.

Cijena visokotlačnih perača varira ovisno o modelu, snazi i opremi, no svim je uređajima zajedničko to što nude izvrsnu vrijednost za uloženi novac. Investicija u kvalitetan visokotlačni perač ne samo da će olakšati tvoje poslove čišćenja, već će i produžiti životni vijek tvojih vanjskih površina, vozila i alata, čuvajući ih čistima i urednima.

403 proizvoda
Visokotlačni perač 1900W
2 ponude
Stavi u listu želja
Karcher HD 6/13 C+FR
1 ponuda
Stavi u listu želja
AL-KO perač visokotlačni PW 1850
1 ponuda
Stavi u listu želja