Filtriraj rezultate

Crveni električni romobili

10 proizvoda

Električni romobili popularno su sredstvo za prijevoz u urbanim i prigradskim područjima diljem svijeta. Praktični, jeftini i lako prenosivi, električni romobili savršeni su za kratka putovanja, bilo da se radi o putu do posla, škole, ili samo za obavljanje svakodnevnih obaveza.

Kada odlučuješ koji električni romobil kupiti, obrati pozornost na nekoliko ključnih značajki, kao što su domet i brzina e-romobila, baterija, prenosivost i sigurnosne značajke.

Prvo što trebaš uzeti u obzir jest domet električnog romobila. Razmisli o svojim svakodnevnim potrebama za prijevozom i odaberi model koji može zadovoljiti te potrebe bez svakodnevnog punjenja. Domet električnih romobila u prosjeku varira od 15 do 40 kilometara po punjenju, ovisno o modelu i uvjetima vožnje. Brzine se kreću od oko 20 do 25 km/h.

Prenosivost e-romobila je važna planiraš li kombinirati ga s javnim prijevozom ili ga moraš prenositi po stepenicama. Također nemoj zanemariti sigurnosne značajke poput kvalitetnih kočnica, svjetala i reflektirajućih materijala, jer su oni ključni za tvoju sigurnost, posebno tijekom noćnih vožnji.

Preporučujemo da odabereš električni romobil s disk kočnicom na oba kotača, a prije kupovine također provjeri koja je maksimalna nosivost električnog romobila kojeg želiš kupiti.

Odabir pravog električnog romobila veliki je korak prema održivijem načinu života. Neovisno bio to Xiaomi, Segway, MS ili neki drugi električni romobil, odabirom pravog modela za tvoje potrebe olakšat ćeš si svakodnevnu rutinu i dati bitan doprinos smanjenju gužvi i zagađenja u gradu. Sretno s odabirom i uživaj u vožnji!

10 proizvoda
E-Goni S16 električni romobil
10 ponuda
Stavi u listu želja
E-Goni S20 električni romobil
8 ponuda
Stavi u listu želja
E-Goni S19 PRO električni romobil
6 ponuda
Stavi u listu želja
Segway Zing C20 električni romobil
6 ponuda
Stavi u listu želja
E-Goni S19 električni romobil
4 ponude
Stavi u listu želja
MS Mentor električni romobil
13 ponuda
Stavi u listu želja
Električni romobil E-GONI S20 crveni
2 ponude
Stavi u listu želja
Red Bull Racing RS 1000 E-Scooter
1 ponuda
Stavi u listu želja