Ostali članci

Toyotomi klima uređaji eksluzivno u Hrvatskoj

Inovativnost izvedbe, napredna inverterska tehnologija i vrhunska kvaliteta glavne su značajke Toyotomi klima uređaja. Ovi će te uređaji vjerno služiti godinama, a više detalja zašto hlađenje svojeg doma trebaš prepustiti u japanske ruke, čeka te u nastavku.

Toyotomi klime

Zašto Toyotomi?

Mnogo razloga čini Toyotomi klima uređaje savršenim izborom za tvoj dom. Jedna od glavnih značajki je nova rashladna tvar R32 koja je netoksična i ekološki prihvatljiva, a zahvaljujući kojoj Toyotomi klime učinkovitije rashlađuju prostor. Klime su ujedno energetskog razreda A+++/A++. čime je njihova ekološka prihvatljivost maksimalno osigurana.

Sve Toyotomi klime podržavaju WiFi povezanost tako da njima možeš vrlo jednostavno rukovati pomoću mobilne aplikacije neovisno o tome gdje se nalaziš. U svaki uređaj također je ugrađen i ionizator zraka koji u kombinaciji s ostalim filterima omogućuje čišće i zdravije okruženje.

Na kraju spomenimo I-Sense tehnologiju pomoću koje uređaji održavaju odabranu temperaturu, i to preko senzora na unutarnjoj jedinici te na daljinskom upravljaču.

Osim s izvrsnom cijenom, Toyotomi klime dolaze i s opcijom produljenog jamstva 2+5 godina uz obavezno obavljanje redovnih godišnjih servisa.

Gdje kupiti?

Hiro klima

Toyotomi klima uređaje pronaći ćeš ekskluzivno u Klimacentar.com web shopu. Web shop nudi širok spektar rezidencijalnih split klima uređaja mono i multi serija poput Hiro, Izuru, Kuro i Console serija. 

Ako ne znaš koja serija je za tebe, mi ti prepuručujemo Hiro. Radi se o osnovnoj seriji jednostavnog dizajna, pregršt funkcija i vrlo lake prilagodljivosti svakom prostoru.