Apple AirPods 2 with Charging Case mv7n2zm/a slušalice

AirPods, Appleove inovativne bežične slušalice, postale su hit među ljubiteljima glazbe i tehnologije širom svijeta. Ako razmišljate o nabavci ovih slušalica, evo nekoliko ključnih informacija koje biste trebali uzeti u obzir:

Modeli i verzije: Dok su originalni AirPods postavili standard, AirPods 2 ili AirPods gen 2 predstavljaju drugu generaciju ovih popularnih slušalica. Kada tražite informacije ili želite kupiti, možda ćete naići na oznake kao što su AirPods 2 generacija ili Apple AirPods 2.

Kompleti i dodaci: Neki modeli dolaze s dodacima, poput Apple AirPods 2 with charging case, koji uključuje praktičnu kutiju za punjenje.

Cijena: Provjerite Apple AirPods cijenu za informacije direktno vezane za Appleovu službenu ponudu.

Kvaliteta zvuka: Osim što su iznimno praktične, AirPods slušalice poznate su po svojoj impresivnoj kvaliteti zvuka, što ih čini idealnim izborom za sve, od svakodnevnog slušanja glazbe do poziva.

Kompatibilnost: Iako su posebno dizajnirane za Appleove proizvode, ove bežične slušalice za iPhone također su kompatibilne s mnogim drugim uređajima.

S obzirom na kombinaciju stila, funkcionalnosti i kvalitete, nije teško razumjeti zašto su AirPods postale jedan od najtraženijih dodataka za slušanje glazbe na tržištu. Ako razmišljate o ulaganju u bežične slušalice, Appleove AirPods definitivno treba uzeti u obzir.

Cijena od 129,00 € do 249,00 €
Apple AirPods 2 with Charging Case mv7n2zm/a slušalice
Stavi u listu želja
Postavi obavijest o cijeni
Povijest najniže cijene
Podijeli
Prijavi grešku

Apple AirPods (2019) with Lighting charging case Bijeli

Opis Dimenzije: AirPods (svaka): 16, 5 x 18 x 40, 5 mm, punjač slučaja: 44, 3 x 21, 3 x 53, 5 mm. Težina: AirPods (svaka): 4 g; Punjač slučaja: 38 g.
raspoloživo
145,00 €
1.092,50 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu

Slušalice Apple Airpods 2, kutijica za punjenje, in-ear, mikrofon, bijele, mv7n2zm/a

mv7n2zm/a
Dobavljivo
165,90 €
1.249,97 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu

Apple Air Pods Generation 2 + Charging Case AirPods Bluetooth® bijela slušalice s mikrofonom

AirPods s futrolom za punjenjeNovi AirPods kombiniraju inteligentni dizajn s revolucionarnom tehnologijom i kristalno čistim zvukom. S novim Apple H1 čipom, AirPods sada isporučuje do 3 sata vremena za razgovor uz samo punjenje.Ovaj tekst je strojno preveden. MV7N2ZM/A
1
189,99 €
1.431,48 kn
Stavi u listu želja
U trgovinu
  • Raspoloživo, isporuka odmah u trgovini
  • Raspoloživo, isporuka do 2 dana po uplati
  • U dolasku, po narudžbi
  • Raspoloživost potrebno provjeriti
  • Nije raspoloživo
Nabava.net nije internet trgovina već mjesto na kojem možete pregledati i usporediti ponudu drugih trgovina za Apple AirPods 2 with Charging Case mv7n2zm/a slušalice. Iako se podaci osvježavaju nekoliko puta dnevno savjetujemo da se prije kupovine detaljnije informirate direktno kod trgovine koju ste odabrali za kupnju proizvoda Apple AirPods 2 with Charging Case mv7n2zm/a slušalice. Nabava.net ne jamči za točnost objavljenih informacija, kao i to da prikazane slike u potpunosti odgovaraju stvarnim proizvodima. (0190199098572)
Ocjene i komentari
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Posjetitelje koji su gledali ovaj proizvod također su zanimali i proizvodi